MusH Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) Rok temu kupiłen sobie rowerek Kona Scrap. Gdy go kupowałem wydawalo mi się, że coś takiego jak single speed tyko utrudnia, nie ułatwia jazde i róznego rodzaju ewolucje na rowerze. Jednak jak się okazało myliłem sie i to dosyć mocno:/. Niestety przy pionowych hakach nie da rady założyć single speed'a bez napinacza w mojej Konie. Wieć wpadłem na pomysł, by sprzedać mój sprzęt jako, że jest w dobrym stanie i kupić taki rower, który bedzie mi w pełni mi odpowiadał. Znalazłem tego Haro. Moje pytanie brzmi: czy oplaca się go kupic za prawie 2.250 pln? Tutaj są bliższe dane: http://www.rowerowy.com/rowery/haro/theread_one_08.html Ps. Ewentualnie jeśli zna ktoś jakiś lepszy rower do dirt' u\street' u w miare podobnej cenie to byłbym wdzięczny za link z dokładnym opisem Ps2 Teraz wydaje mi się, że jest zgodnie z regulaminem. Przepraszam za tamten post. Jeśli jest jednak coś nei tak to proszę o wiadomość na pw o co chodzi. Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Ecia dopiero teraz jest dobrze (kształt nawiasów) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi