Snake20 Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Tak jak w temacie. Czy jeżeli będą chciał potem skuć łańcuch, to na wyjętym sworzniu czy coś jeszcze trzeba? http://www.allegro.pl/item399084171_super_...uper_cena_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Rozkujesz i skujesz tym narzędziem, ale lepiej jak już rozkuwasz to kupić spinkę (polecam Srama) i wstawić w łańcuch. Ze spinką to tyko cyk i rozpięty, a ciągłe rozkuwanie łańcucha osłabia go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake20 Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Mam jeszcze inne pytanie, bez zakładania nowego tematu. Jak będę zakładał nowy łańcuch to na co zwrócić mam uwagę, chodzi mi o to jak powinien być napięty w jakiej pozycji zakładać, w jakiej pozycji ma być przerzutka tylna itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Odpowiedzi na te pytania znajdziesz w przyklejonym temacie; nic nie stoi także na przeszkodzie, aby wspomóc się wyszukiwarką. Pozdrówko porządkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.