matheus Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam właśnie stoję przed trudnym wyborem kupna roweru. Może cos polecicie ? Rower MTB bo czasami lubię poszaleć po lesie. I tak trafiłem na dwa modele: Kelly's SALAMANDER i Kelly's Quarz DSC z tego co zauważyłem trochę lepszy osprzęt ma Salamander no a Quarz ma tarczówki. Chyba wybiorę tego pierwszego Może jeszcze coś innego w tej cenie jest warte zwrócenia uwagi ? Z góry dziękuje i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 http://www.allegro.pl/item410538821_kross_...az_polecam.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 szkoda, że już takich ofert nie ma a co powiecie o tym A4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jak to nie ma... :klik: Tu lepszy amor i przednia przerzutka, ale inne obręcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 no tak.. ale mi chodziło w podobnej cenie do tych co podałem czyli ok. 1500 zł czyli Kross A4 ? czy moze jakies Kelly's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nie bardzo rozumiem, jak to takich ofert nie ma ? Przecie dostałeś link do konkretnej oferty/aukcji która się skończyła. Nie było ofert kupna , a były trzy rowery wystawione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 no sprawdzalem allegro i a6 za taka cene nie znalazłem a jezeli chodzi o tego uzytkownika to sprzedaje a6 za 1949zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Nie no , jaja sobie robisz , czy co ? Dostałeś link , który podam jescze raz . http://www.allegro.pl/item410538821_kross_...az_polecam.html I co widzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 nie rozumiesz mnie, wiem ze byla taka aukcja, i nie sprzedano 3 rowerow. Mowie ze w tej chwili nei ma wystawionej podobnej aukcji. A ten uzytkownik teraz sprzedaje torche inne a6 http://www.allegro.pl/item416105518_kross_...j_w_kraju_.html moj budzet wynosi ok. 1500 zł pozostaje mi szukać czeogs innego moze a4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwegrzyn Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisałeś szkoda, że już takich ofert nie ma a co powiecie o tym A4 ? Aukcja Zakończona (nie 10 sie 2008 17:26:56 CEST) były wystawione trzy rowery , według ciebie o 17.30 ten sklep nie ma juz ich do sprzedania ? napisz maila aby ci wystawili aukcje jutro i po kłopocie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Tak czy siak, ja bym się nie pakował w tego Salamandra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.