Wojtek92 Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No i znowu... Tym razem do wyboru mamy: - Hussefelt Triple 3.1 175 mm za 225 PLN http://www.rowery-rybczynski.pl/product_in...roducts_id/2582 - Shimano Deore FC-M530 Hollowtech za 204pln http://www.rowery-rybczynski.pl/product_in...roducts_id/3701 Suport zapewne coś kolo 40zł tak więc ceny do max 260zł Co tym razem wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Chyba trochę nie ma co porównywać tych korb... Wiem, do skakania Ile ważysz? Bo jak stosunkowo niedużo to Deore się pewnie nada. Poza tym wydaje mi się, że ważniejsza będzie jakość suportu, a z tego co się słyszy/czyta to Shimano na Octalink są całkiem dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Chyba trochę nie ma co porównywać tych korb... Wiem, do skakania Ile ważysz? Bo jak stosunkowo niedużo to Deore się pewnie nada. Poza tym wydaje mi się, że ważniejsza będzie jakość suportu, a z tego co się słyszy/czyta to Shimano na Octalink są całkiem dobre. Zastanawiałem się na kupnem (ten w linku jest "przykładowy" w sklepie gdzie chciałem składać, ale widzę że to mi nie wyjdzie - amortyzator) Truvativa, razem z suportem - są na allegro i widziałem takie w PINK SPORCIE w Poznaniu za 100zł - chyba powinien się nadać Ja mam 190cm wzrostu i ok 77 - 80kg wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Sama korba Truvativa wytrzyma na pewno Twoja wagę, ale martwiłbym się o suport bo z tego co słyszałem to naprawdę wytrzymałe są dopiero kloce na 4 łożyskach do DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wiesz - ja tam wielkich skoków nie będę uprawiał - muszę do tego dopiero wrócić po upadku więc zanim się "znów obudzę" minie pewnie z rok. Tak więc na razie może by wytrzymał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wiadomo, że się nie rozsypią od razu Na moje suport zawsze można dokupić. Poza tym nie wiem jaki tam dają w komplecie w tym Pink Sporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek92 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Poza tym nie wiem jaki tam dają w komplecie w tym Pink Sporcie. Ja jeszcze taż nie Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.