D2mian Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam. Czy przerzutka przednia Hone zadziała z moją korbą która ma 48/38/28 zębów??? Dostałem takie info ze sklepu acz kolwiek na stronie shimano piszą ze do 44 zębów. Dodam że mam kasetę na 8 przełożeń. Czy to coś zmienia jeśli Hone jest na 9 przełożeń? Proszę o szybką odpowiedź bo jutro bedę robil zakup. Dzieki i pozdrawiam. P.S. Jeśli Hone to niewypał to proszę o inne typy do 80zł. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Pytasz o przednią czy tylną? Bo najpierw piszesz o korbie, a potem o kasecie Dodam, że przerzutka tylna nie ma nic wspónego z korbą, a przerzutka przednia z kasetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D2mian Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Przepraszam że nie napisałem że chodzi mi o przednią przerzutkę. Oczywiście chodzi mi o dwie kwestie: 1. Czy Hone na przód bedzie pasował do 48 zębów korby. 2. Czy zadziała z łańcuchem na 8 biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 U mnie przerzutka na 44T współpracuje z korbą 48T Z łańcuchem nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.