januszekm3 Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam! Jakiś czas temu odpadła mi osłona przedniego mechanizmu korbowego. Nie mogę jej już przykręcić, ma połamane gwinty. Jest ona plastikowa na 5 śrubek. Gdzie mogę taką kupić? Zdjęcie w załączniku, jeżeli źle opisałem nazwę tej części. Pozdrawiam januszekm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tu masz kilka do wyboru: http://www.bigbike.opole.pl/pokaz.php?kid=93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszekm3 Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No fakt, jest tam taka, ale jakaś porysowana, wątpię że jeszcze sprawna, zwłaszcza że jeden jej uchwyt tak dziwnie wygląda. Może jest gdzieś nowa?? Najlepiej shimano, bo jest kilka schimano, ale taka na 5 jest trochę inna niż ta moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tutaj http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...amp;gr_id=16439 pacjent ma 3 różne rozmiary do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A ja szukam czegos na korbe LX (Hollowtech) z najwieksza zebatka 44... nigdzie nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A czy ta zębatka 44 w Twoim LXie ma w ogóle otwory pod montaż takiego ustrojstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nawet jak ma, to do niektórych korb zdobycie osłonki czasem graniczy z cudem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszekm3 Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziękuję bardzo Miecho87, ta o średnicy 186 to ta której szukałem Pozdrawiam januszekm3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nie ma sprawy Trafiłem na nie przypadkiem szukając korby. A co do osłony na LXa to fakt, bardzo rzadkie są osłony na zębatki 44T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No chyba takich dedykowanych otworow to nie ma, ale mysle, ze nie byloby problemem zaadaptowanie do tego celu otworow montazowych ze srodkowej zebatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateunio Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Gdybys chcial to mam taka oslonke czarna zdjeta z Truvativa. Moge ci ja oddac za browarek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Chce :-) Wysylam PW :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.