masterKock Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam Kupiłem przerzutkę shimano alivio i mam problem, ponieważ jest za duża średnica mocowania. Co mam zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kupić i zastosować redukcję obejmy przerzutki. Przy Sh nie powinieneś mieć problemu z jej zakupieniem w każdym dobrym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Popularnie zwana tulejką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nigdy nie słyszałem takiej nazwy Może za mało przebywam w sklepach, a za dużo na allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masterKock Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam! Poradziłem sobie z tym problemem wyciąłem kawałek profilu do konstrukcji pod płyty K-G i nawinąłem na rurkę i jest git. Pozdr. Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 trzeba bylo uzyc puszki po piwie, mniej byc sie narobil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksu Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ja jak robiłem koleżance rower puszka była redukcja do sztycy a obudowa od zasilacza pc redukcja od przedniej przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To dobrze że sobie poradziłeś, zazwyczaj w komplecie z nową przerzutką są też specjalne podkładki redukcyjne, ale nie oczekujmy zbyt wiele od aledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 radomir82 nie oszukujmy się, ale allegro nie ma z tym nic wspólnego. W przerzutkach Shimano powinna być redukcja, tutaj winę ponosi ten sprzedawca który to musiał zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja nic nie mam do allegro, sam zresztą często tam kupuję, oczywiście że winę ponosi sprzedawca, taka jest zwykle cena "taniego" kupowania, nie zawsze dostaje się to co teoretycznie powinno być w komplecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 "taka jest zwykle cena "taniego" kupowania" ja bym powiedzial, ze taka jest cena nieostroznego/nieuwaznego kupowania. to co napisales sugeruje, ze aby otrzymac pelnowartosciowy sprzet trzeba przeplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.