tomaszowiak Napisano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 jak w temacie:ma ktos chec objechac zalew sulejowski dookola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Jasne, że można tylko musisz napisać na ten temat więcej informacji. Jak to ma wyglądać: czy chcesz z Łodzi wyruszać na rowerze i później objeżdżać zalew dookoła szlakiem zielonym im. (coś na G. ) Czy wsiąść w pociąg dojechać do Piotrkowa Trybunalskiego lub Tomaszowa Mazowieckiego i wtedy jechać. Ponad to jakim rowerem dysponujesz? Nie wiem czy wiesz, ale w tamtejszych lasach przy tych upałach co teraz były i braku opadów jest po prostu piach, piach i jeszcze raz piach. I ostatnie kiedy planujesz taką wyprawę? A tak swoją drogą w lipcu podobna trasa miała 180 km. Jadąc z Łodzi do Wolborza>Smardzewice następnie na południe przez Karolinów, Zarzęcin (albo odwrotnie i dalej w dół do Sulejowa. Z Sulejowa Tomaszów Mazowiecki i powrót przez Baby, Czarnocin do domu. Czyli zrobiłem połowę tego zalewu. Myślę, że z całością by wyszło maksymalnie 220 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.