bobiik Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam. Chodzi mi glownie o semi slicki lub inne ktore maja male opory toczenia. Wybor miedzy Michelin comp 15 Tioga factory xc slicki Kenda karma Moze jakies inne typy?
fallout Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 kenda karma ani to slick ani to semislickm opory też będzie miała duże poleciłbym Author Slick, jak dobrze pamiętam nieźle działa na mokrym i na suchym też szybka
c1ach Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja jestem zadowolony ze schwalbe hurricane, fajnie sobie radzi na każdej nawierzchni. cicho na sfalcie, a w terenie jak trzeba.
bobiik Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja jestem zadowolony ze schwalbe hurricane, fajnie sobie radzi na każdej nawierzchni. cicho na sfalcie, a w terenie jak trzeba. Posiadam schwalbe hurricane Swietne opony na suche dni. Bardzo niskie opory toczenia.Kiedy troche popada ,czar pryska. Strasznie woza sie po mokrej nawierzchni. Wlasnie szukam czegos w miare uniwersalnego. Z raczej kwadratowym przekrojem opony.Wydaje mi sie ze w/w przeze mnie michelin i tioga maja takowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.