bobiik Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam. Chodzi mi glownie o semi slicki lub inne ktore maja male opory toczenia. Wybor miedzy Michelin comp 15 Tioga factory xc slicki Kenda karma Moze jakies inne typy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 kenda karma ani to slick ani to semislickm opory też będzie miała duże poleciłbym Author Slick, jak dobrze pamiętam nieźle działa na mokrym i na suchym też szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja jestem zadowolony ze schwalbe hurricane, fajnie sobie radzi na każdej nawierzchni. cicho na sfalcie, a w terenie jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja jestem zadowolony ze schwalbe hurricane, fajnie sobie radzi na każdej nawierzchni. cicho na sfalcie, a w terenie jak trzeba. Posiadam schwalbe hurricane Swietne opony na suche dni. Bardzo niskie opory toczenia.Kiedy troche popada ,czar pryska. Strasznie woza sie po mokrej nawierzchni. Wlasnie szukam czegos w miare uniwersalnego. Z raczej kwadratowym przekrojem opony.Wydaje mi sie ze w/w przeze mnie michelin i tioga maja takowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.