mrowafr Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak w opisie. Kupiłem u nich kone dawga delu 07. Nie spodobało mi się podejście do mnie jako do Klienta, który gotówką zapłacił za zakup. Zostawiając tam ponad 4k, miałem mieć obiecanego kuriera gratis. Po dotarciu pieniędzy okazało się, że jeśli chcę rower w weekend, to muszę przelać im 30 zł, aby kurier przyjechał do mnie w weekend. Przelałem, bo strasznie zależało mi aby dosiąść nowy sprzęt. Będąc wcześniej u nich w Katowicach - oglądając rower, miałem obiecaną osłonę na ramę pod łańcuch - prezent błahy - koszt 20 zł, ale miło wspomniałbym zakup roweru dostając tą "błahostkę" gratis. Pytałem dwukrotnie kiedy mogę spodziewać się tej osłony, skoro mieli wysłać, to po licho będę kupować. Dzisiaj dostałem odpowiedź, że jeśli chcę osłonę, to mam przyjechać sobie po nią do Katowic - nie wyślą. Uważam, że to mało profesjonalne podejście do klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conley Napisano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 czasem tak jest, że jak się sprzedaje wszystko to się nie zna na niczym... w lutym kupowałem tam sprzęt narciarski i gdyby nie to, że się "przygotowałem" do zakupu (fora internetowe itd.) to wcisnęliby mi taki szajs, że głowa boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.