donartek Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 witam jakiś czas temu w lidlu były dostępne sakwy rowerowe po chyba 90 zł niestety nie pamiętam firmy, dziś będąc w tym markecie zauważyłem że przecenili ostatnią sztukę na 68 zł, jak dla mnie wyglądała nawet solidnie (nie śmigam długich tras) ale wydawała się troszkę mała, co myślicie o tej sakwie patrząc na cenę ?? opłaca się ?? dotychczas używałem sakwy z biedronki za 20 zł ale troszkę się zaczyna pruć, a te z lidla wydają mi się nawet dobrze pomyślane a ich mały rozmiar nie będzie przeszkadzał piętOM - przynajmniej tak myślę z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Wszyscy mają iść teraz do Lidla zobaczyć? Jak mamy zaopiniować skoro nic o niej nie napisałeś Pooglądaj firmowe sakwy i porównaj z tymi pod względem materiału itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donartek Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no właśnie w tym problem że nie było opisu bo leżała luzem w koszu z przecenami a nazwa wypadła mi z głowy :/ myślałem że może ktoś ostatnio kupił i wie coś na jej temat ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.