Skocz do zawartości

[amortyzator] Który wybrać: Dart 2, Dart 3 czy Tora 302?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba zastanowie się nad tym amortyzatorem. Bo tani jest, duża przecena z 200 funtów na 100 :P To na razie została Tora 302 i ten Marcok MX.

A ten amortyzator ma V-brake? Bo pisze cos o V-brake ale na zdj jakos dziwnie to wygląda :/ Zamowie go ale nie wiem nawet jaka średnica rury sterowej ani jaka długość? Pewnie 1 1/8 cala?? Jak tak to dobrze

Sorry za Spam

Napisano
  Desperados napisał:
A ten amortyzator ma V-brake? Bo pisze cos o V-brake ale na zdj jakos dziwnie to wygląda :/

Owszem jest napisane w opisie, że V-brake i tak powinno być, zdjęcia mogą być od innej wersji...

Desperados napisał:
Zamowie go ale nie wiem nawet jaka średnica rury sterowej ani jaka długość? Pewnie 1 1/8 cala?? Jak tak to dobrze

Średnica na 100 % 1 1/8 cala.

Napisano

To w moim KtMie tez pewnie mam 1 1/8 cala. tylko ciekawe jaka długośc rury sterowej będzie w nim :/ Dzisiaj albo jutro zamawiam ;) to bede miał go dopiero 6 wrzesnia ale to nic nie szkodzi :P

Napisano

Ma mocowania pod piwoty, ale z tego co pamiętam zaznaczyli, że piwoty nie są sprzedawane wraz z amorkiem, należy się z nimi skontaktować, jeśli chcesz je dodatkowo zakupić.

Napisano

piwoty w razie czego można dokupić w Polsce, nawet jest taniej, bo chyba w CRC albo merlinie liczą sobie -naście funtów...

byłem w mbike'u w Krakowie powiedzieli, że można kupić za 40zł

no i daj znać jak zakup, bo też chyba tam kupię!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.