Emilpe Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam! Po wielu miesiącach ujeżdzania starego peugeota uzbierałem odpowiednia sumę na nową kolarzówkę i po przeczytaniu wielu opinii chyba wolę campagnolo, lecz nie jestem jeszcze zdecydowany do końca, gdyż nie wiem jak będzie leżała mi w dłoni Na shimano juz jezdzilem i wiem jak to wyglada, ale wolalbym jeszcze obejrzec wariant campagnolo... Tak wiec czy znacie moze jakies sklepy w Poznaniu gdzie mógłbym obejrzeć rowerek na campie? Widziałem tylko nieliczne sztuki rowerów szosowych, ale tylko na shimano... Z góry dzięki za odpowiedź!!! POZDRAWIAM
kubaphoto Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 byłeś moze na miodowej u rybczyńskiego on miał ale nie wiem czy jeszcze ma pozdrower
Elo78 Napisano 24 Sierpnia 2008 Napisano 24 Sierpnia 2008 A nie lepiej obczaic jakiś trening kolarzy i na takowym poprosić jakiegos szosowca o uzyczenia bika do przymiarki??? Emilpe tak poza tym masz może jakies cześci do tego peugota , bo potrzebowałbym tylne koło 28 cali
Biera Napisano 24 Sierpnia 2008 Napisano 24 Sierpnia 2008 kojarzy mi się jeszcze że w colexie stała jakaś campa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.