Skocz do zawartości

[Wycieczka]Szkalrska Poręba

eloo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam za tydzien wybieram sie ze zajomnymi do Szklarskiej. Jedziemy tam pierwszy raz i nie znamy zadnych fajnych szlaków. Jedyne co znalazlem w internecie to http://www.szklarska.ig.pl/?dzial=cms&id=334. Czy mozecie polecic nam jakies trasy?? Interesuja nas ladne widoki i srdnio trudne trasy w granicach 60-70km dziennie. Czy jest jakis dobry przewodnik/mapa z zaznaczonymi trasami rowerowymi?? Z gory dzieki za pomoc

Napisano

No eloo wyszukuj, wyszukuj jakiś fajnych tras, bo to już za tydzień sami będziemy śmigaĆ po szklarce. BTW mapę to się chyba jakąś kupi na miejscu.

Napisano

Ja chcę wybrać się na długi weekend - 15-17 właśnie do Szklarskiej poszaleć trochę - Enduro. Problem w tym, że nie mam z kim, a wrocławskiej braci rowerowej nie znam jeszcze.

mój mail: maruwka@gmail.com

Napisano

Ja chcę wybrać się na długi weekend - 15-17 właśnie do Szklarskiej poszaleć trochę - Enduro. Problem w tym, że nie mam z kim, a wrocławskiej braci rowerowej nie znam jeszcze.

Napisano

Napisano

ehh my jedziemy 11-15 wiec jak ktos chce sie przylaczyc to gg 8850471 tyle ze bedziemy jechac raczej w slimaczym tempie gdyz beda osoby co chyba pierwszy raz w gorach na rowerze :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

skoro trochę osób było ostatnio w szklarskiej, to może mogły by coś powiedzieć o noclegach, jadę sam pomiedzy 20 a 23 sierpnia i nie wiem czy coś zarezerwować, czy jak by nie było problemu ze znalezieniem noclegu na miejscu szukać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

W końcu wybieram się na urlop i myślę nad wybraniem się z rowerem do Szklarskiej. Termin 1-10.09.2008. Czy ktoś z szanownych kolegów/koleżanek może polecić jakiś fajny lokal (najlepiej z posiłkami) aby był dobrą bazą wypadową na trasy rowerowe?

Może też ktoś się wybiera w tym terminie do Szklarskiej?

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Napisano
Bagno zapewne już szalejesz po szlakach, a ja na razie śledzę pogodę, ale mam nadzieję że w ciągu kilku dni też się wybiorę do Szklarskiej Poręby na 6 dni (w planach mam zaliczyć wszystkie okoliczne przełęcze, jak się uda wjechać na Śnieżkę, zdobyć czeski szczyt Jested koło Liberec oraz pokręcić się po okolicach Świerardowa, Harrahova, Szpindlerowego i Pecu itp.)

Może przypadkiem spotkamy się gdzieś na szlaku.

No i niestety "Bagna" nie spotkałem - chociaż jakieś 2 Kellys'y widziałem tylko nie zdążyłem dopatrzeć się czy to model Magic.

Kogo interesuje zapraszam do przeczytania relacji z 6 dniowego pobytu w Szklarskiej Porębie, obejrzenia 132 zdjęć oraz 4 minutowego klipu video - http://www.sebekfireman.host247.pl/rower/r...p?article_id=45

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...