dzwonek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam szukam chętnych do wypadu na rowerach oczywiście w Górach Stołowych oraz Kotlinie Kłodzkiej pozdrawiam zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja byłem dzisiaj na Śnieżniku nieźle się ubłociłem jak zjeżdżałem a poza tym to jakieś narty by się dzisiaj tam przydały bo było 10 cm śniegu ale jazda była super, 20km cała trasa, nie dużo ale bylo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzwonek Napisano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja byłem dzisiaj na Śnieżniku nieźle się ubłociłem jak zjeżdżałem a poza tym to jakieś narty by się dzisiaj tam przydały bo było 10 cm śniegu ale jazda była super, 20km cała trasa, nie dużo ale bylo warto Nieźle końcówka września a tu już śnieg. Ciekawe co będzie w grudniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 no niestety pewnie jak co roku bedzie ciepło oby nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jak to snieg? a ja dzisiaj jade do miedzygorza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krykam Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 fajnie bo zrobiło się jeszcze ciepło i można spokojnie śmigać w krótkich spodenkach po górach w tygodniu ze 3 razy po 20 km przewyższenia około 500 m także staramy się rzucać ogień na tłoki hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.