Hansu Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Wie może ktoś gdzie w Wrocławiu kupię długie spodnie Endura?
Hansu Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 A nie wiesz czy maja długie spodnie Hummvee? Na ich stronce nie ma wzmianki żeby prowadzili odzież Endury. Jutro najwyżej do Nich zadzwonię z zapytaniem bo jednak kawałek muszę podjechać do Wrocławia.
natus Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 w jakim sklepie we Wrocławiu jest największy wybór kasków rowerowych, ktoś się orientuje? byłem w Harfie - BBB i Limar ; w PM Riderze Lazer, trochę Alpiny i marnego Uvexa gdzie warto pojechać i wybór będzie naprawdę szeroki, zwłaszcza a przedziale 200-300-350zł?
stefan2810 Napisano 1 Marca 2011 Napisano 1 Marca 2011 W Robexsie na kromera może być. Od razu możesz skreślić ProBike na pięknej.
Tom3k88 Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Widział ktoś gdzieś oponki Continental Vapor lub Gravity?
M45 Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Wiecie gdzie mogę dostać łożyska do suportu hollowtech 2? Raczej myślę tutaj o sklepie z łozyskami.
argusiol Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Najlepszy sklep z łożyskami we Wrocławiu to Rolimex na Sokolniczej (tuż przy Odrze, to dla jasności, żeby nikt nie pomylił z izbą, która też jest przy Sokolniczej )
Artwro Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Też SPED przy Opolskiej na skrzyżowaniu z Karwińską(w bud.firmy Mecenas)
stefan2810 Napisano 20 Maja 2011 Napisano 20 Maja 2011 Też potrzebuje pomocy. Gdzie we Wrocławiu kupie oringi do Tory 318 Solo Air? Swoją droga zna ktoś wymiary oringów? W sumie interesują mnie tylko te od komory powietrznej bo powietrze ucieka.
stefan2810 Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Jak by kogoś to interesowało, a powinno to wszystkie oringi do amortyzatorów i nie tylko dostaniecie w sklepie "WIAK" na ul. trzebnickiej 9. --> http://www.wiak-trade.pl/index.html Za dwa komplety do komory powietrznej zapłaciłem całe 5zł. Polecam.
Primoza Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Ostatnio chciałem wydać troszkę pieniążków we Wrocławiu na odzież i akcesoria rowerowe. Na pierwszy strzał poszedł PM Rider jakieś 2 tyg temu. Kupiłem olej do łańcucha i jakieś pierdółki i zacząłem rozglądać się za odzieżą. Wybór niestety tragiczny - jedyne kolarki jakie znalazłem to Endury za ponad 400zł Koszulki też głównie fox luźne. Ogólnie wybór niewielki - na rozmiary nawet nie patrzyłem. Obsługa ok W ostatni weekend odwiedziłem Intersport w Magnoli - wybór ciuszków bardzo duży, długie, krótkie - ogólnie okej. Jednak rozmiaru L to tam nie widzieli. Spinek do łańcucha brak. Obsługi brak Czas więc po drodze do domu podjechać do Korony. W GoSport 4 koszulki z Tour de France za 280zł sztuka i 2 rodzaje spodenek. W nowo otwartym Decathlonie zatrzęsienie ludzi - tylko 2 komplety kolarskie . Spory wybór liczników Sigmy i akcesoriów BT-WIN. Jest wszystko w każdym rozmiarze - szkoda tylko że jedna marka. W końcu kupiłem spinkę srama i skuwak. Bardzo dobra obsługa. Niestety nie mam szczęścia do kupowania ciuszków we Wrocławiu w weekend. Finalnie zamówiłem dziś rano na Allegro długi komplet Livestrong - jutro znów zacznę nabijać kaemy i pogoda mi nie przeszkodzi.
1979majkel Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Odziez znajdziesz na pewno w Harfa-Harryson, Sport-Profit, Dobre Sklepy Rowerowe (Ducato na Hallera), Probike, Roweria, Im-motion, Robex i moze cos u Krajka.
inhibitor Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Robex się z ciuchów wycofuje - takie info uzyskałem na miejscu jakieś 3 tygodnie temu... Ciuchów niewiele wtedy było, ale ceny całkiem, całkiem...
1979majkel Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Jak wygospodaruje troche czasu to jutro lub pojutrze podjade tam i sprawdze czy i co pozostalo - moze jakies ciekawe ceny w zwiazku z tym zaproponuja.
1979majkel Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Bylem, trafilem, kupilem Generalnie zbyt duzo rzeczy nie ma natomiast sa kurtki przeciwdeszczowe, sa bluzy, sa koszulki z dlugim i krotkim rekawem, sa szorty, spodenki 3/4 z szelkami, krotkie z szelkami i bez wiec wlasciwie mozna powiedziec, ze wybor jakis jest tylko sztuk niewiele juz pozostalo - na wszystko jest rabat okolo 30%. Ja wyrwalem bluze Nalini ( http://www.szumgum.com/polar-rowerowy-meski-nalini-ematite.html ) za 90zl ze 129zl.
stefan2810 Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 A wie ktoś gdzie we Wrocławiu da rade kupić uchwyt GRIPPER III do mocowania przewodu hamulcowego? Coś takiego - http://www.bikekatalog.pl/2009/komponenty/839/Accent.Gripper.III/
tajemniczyjogurt Napisano 17 Lipca 2011 Napisano 17 Lipca 2011 Wszystkie "Dobre Sklepy Rowerowe". Hallera 180/1 (takie nowe apartamentowce Ogrody Hallera, przy skrzyżowaniu z Grabiszyńską) Bulwar Ikara 31/7b (Krajeksyn, najlepiej wjechać od Drzewieckiego) Jakby nie było, to można zamówić i przyjdą z następną dostawą, bez kosztów przesyłki
stefan2810 Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Dzięki. Na hallera wiem gdzie jest, nowe budynki. Dzieki wielkie.
Kosma Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 siema widział ktoś we Wrocku fajny wybór obcisłych spodni długich na rower? szukam czegos ,bo mnie luźne lekko denerwują. pzdr
zabiel17 Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Witam, nie mieszkam we Wro, ale przebywać będę, dlatego potrzebuję namiaru na sklep rowerowy w którym w miarę tani znajdę klocki hamulcowe do hydraulika Avida Juicy Three i jakąś tarczę 160mm- nie zależy mi na wadze, w tym przypadku liczy się cena. Ktoś ma jakąś wiedzę?
Kosma Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Bartek sprawdz harfe harrysona oni maja calego SRAM'a ,czyli Avida.
zabiel17 Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 myślisz,że znajdę tam tanie klocki i tarczę ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.