Skocz do zawartości

[Wrocław] sklep rowerowy

Muzykolog

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

PM Rider jest dystrybutorem firmy WTB więc tam warto zapytać.

A gdzie dostane produkty firmy camelbak ?? Ale chodzi mi o duży asortyment, a nie dwie przypadkowe sztuki :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Poszukuję opony NOKIAN NBX LITE XC 26 x 2.2 we Wrocławiu. Czy ktoś z Was wie w którym sklepie rowerowym we Wrocławiu mają Nokiana?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sa tam czarne koszulki btwin (czy jakos tak) w cenie ok 60 pln. Duzo osob w nich jezdzi.

Ale ogolnie to nic mnie tam nie powalilo ostatnio.

Mozesz tez na allegro zakupic koszulke/bluze discovery ktora sobie kupie na dniach.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Szukam sklepów we wrocku w których mają duży wybór ciuchów rowerowych :( Głównie chodzi mi o długie, ocieplane spodnie kolarskie. Decatholna znam :) także wszystkie inne propsy mile widziane :)

Napisano

Jak nie boisz sie cen to w harfie na robotniczej jest tego naprawde dużo... oprócz tego moze w PM riderze (naprzeciwko CH ARKADY w biurowcu na Powstańców ) coś bedzie i w treku na szybkiej (boczna traugutta w lewo kawałek przed szpitalem jadąc od centrum). No i www.krajek.pl.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Czy w jakimś wrocławskim sklepie można zakupić tanio klocki Merida Green Control i opony Author Slick 1,5 (to raczej po odwilży:))?

W jakim wrocławskim sklepie najtaniej można nabyć drobne narzędzia, takie jak ściągacz do korby, klucz suportu?

Napisano

W PROBIKU na Pięknej ściągacz do korb kupiłem za jakies 13-14zł, w podobnej senie klucz do suportu. Było to troche dawno ale chyba nie ma mega zmian cen. Nie wiem jak w innych sklepach.

A wie ktoś gdzie kupie Kendy Kwest 1,25 albo Maxxis Detonator 1,25 i w jakich cenach?

Napisano

A wie ktoś gdzie kupie Kendy Kwest 1,25 albo Maxxis Detonator 1,25 i w jakich cenach?

Z Kendą ciężko, kiedyś objechałem 5 rowerowych i nigdzie nie mieli. Za to IRC Smoothie w Sport-Profit na Reymonta pewnie dostaniesz.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...