juzwa Napisano 29 Kwietnia 2008 Napisano 29 Kwietnia 2008 A, możliwe. Ale trzeba by wiedzieć, że Velo jest tego dystrybutorem... Podziękował, już znalazłem tam jak się wywiedzieć w mej sprawie.
Nawrotek Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 Dobry ten sklep na Hallera jest ? Akurat przejeżdżałem w czwartek tą ulicą i zobaczyłem flagi Specialized wywieszone na tym sklepie
etnies77 Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 Hej! W oddzielny wątku pytałem o serwis w okolicy Dworca, jeden temat pokrywa się już z moim zapytaniem, nie mniej topografia sklepów ulega zmianie. Podłączę się więc pod ten wątek, ale z dodatkowym pytaniem - dzisiaj powiedziano mi, że w budynku naprzeciwko Arkad Wrocławskich, chyba chodzi o ten stary dziesięciopiętrowiec vis a vis przy nasypie, na dole otwarto sklep rowerowy z serwisem (ktoś z SSC). Może ktoś z Was już odwiedzał to miejsce? Sklep nazywa się PM Rider, Powstańców Śląskich 5. Pozdrawiam
Orzech89 Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Tak, sklep jest jak najbardziej w porządku, Trek, Magura i inne. Miła obsługa, znająca się na rzeczy. Póki co, nie mam nic do zarzucenia im.
TomBek Napisano 8 Października 2008 Napisano 8 Października 2008 Potwierdzam, PM Rider jest OK. Szczególnie Mateusz potrafi doradzić i niczego nie wciska. Wziąłem od nich amuleta rok temu. Nie narzekam. Witam się przy okazji, bo to mój pierwszy post na forum. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.
WaGiant Napisano 17 Października 2008 Napisano 17 Października 2008 Co prawda kupowałem tam tylko drobiazgi ale sklep wydaje się ok. Ten malutki gość z serwisu pracował kiedyś w robexie . Coś tam u niego robiłem -moim zdaniem fachura . Jest jeszcze w miarę nowy sklep z serwisem na Reymonta - Sport profit . Ceny na częśici mają dobre , wymieniałem tam korby , szybko i tanio .
blues Napisano 20 Października 2008 Napisano 20 Października 2008 Polecam Sport Profit na Reymonta przy wiadukcie, na samym przystanku 14 i 24 w stronę Osobowic. Łatwo znaleźć bo przed sklepem wystawiają rowery. Kupiłem tam 2 rowerki i jestem bardzo zadowolony. Fachowa i miła obsługa. Wcześniej wędrowałem po wielu sklepach i nikt nie poświęcił mi tyle czasu i nie mówił o rowerach z taką pasją jak właściciel Sport-Profit.
hungan Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 witam.. jakie są wasze opinie o serwisie przy ul. Szybkiej ? Warto oddać rowerek w ręce tamtejszego fachowca?
kaamil Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 jak beda jakies ciekawe przeceny w jakims sklepie we wrocku to piszcie - chodzi mi o buty spd
blues Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 widziałem dziś Shimano SH-M075 w Go Sport w Koronie za 189 zł - kosztowały kilka miesięcy temu 230 zł i widziałem je nawet za 259 zł. Nie pamiętam jakie były rozmiary ale na pewno był 42 bo takie oglądałem. Ja kupiłem tydzień temu w SportProfit buty Shimano SH-M122.
WaGiant Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Zamierzam wymienić lożyska (maszynowe ) w piastach . Gdzie we Wrocławiu można kupić nowe . Na co zwracać uwagę - poza wymiarem .
argusiol Napisano 29 Grudnia 2008 Napisano 29 Grudnia 2008 Poza rowerowymi oczywiście, polecam sklep z łożyskami Rolimex na Sokolniczej 42, tuż przy Odrze. Mają pełen wybór łożysk. Na co zwracać uwagę poza rozmiarem - na pewno na cenę, te tanie kupowane np. na allegro mogą pochodzić z chin...
WaGiant Napisano 29 Grudnia 2008 Napisano 29 Grudnia 2008 Dzięki . Chińskich nie chcę słyszałem ,że polskie są dobre .
mekp Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 Gdzie mogę w miarę tanio i dobrze wycentować koło?? Normalnie pojechałbym do Robexu bo ostatnio Mechanik a właściwie "Megik"wycntrował mi prawie całkiem koło w którym wyladowała przerzutka przy predkości 40km/h (efekt: totalna masakra, prawie wszstkie szprychy wymieniłem.)...ale szukam kogoś innego bo niem za bardzo kasy... Może cie mi kogoś polecic??
argusiol Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 To ja polecę Sport-Profit na Kleczkowskiej, a właściwie na Reymonta naprzeciw Zus'u. Ceny serwisu bardzo przyzwoite, nie to co w Robexie na Kromera! Chłopacy znają się na robocie, prawdziwi pasjonaci.
dpralat Napisano 21 Stycznia 2009 Napisano 21 Stycznia 2009 No to ja polecę PM Ride na Powstańców. Sklep znajduje się w biurowcu naprzeciwko Arkad Wrocławskich...
czarnykruk Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 No to ja sie podpisze pod dwoma powyzszymi postami. Sport-Profit na Reymonta - polnoc Wroclawia i PM Rider naprzeciwko Arkad Wroclawskich na Powstancow Slaskich - sa to z cala pewnoscia dwa najlepsze serwisy rowerowe we wrocku. Niedawno jednak bylem w serwisie Harfy - tym nowym na Robotniczej i (o dziwo) takze zrobili na mnie dobre wrazenie. Bynajmniej nie wygladem tylko praca i wykonywanym przy okazji przegladem kol Mavica.
Tom3k88 Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Czy ktoś z Wrocławia natknął się może na produkty firmy Rogelli? Szukam konkretnie spodenek ROGELLI BASIC DE LUXE i koszulki ROGELLI PARIS.
jejek16 Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Poszukaj tutaj. Powinno coś być. http://www.rowerywroclaw.pl/ Tutaj też mają Rogelli http://www.sportprofit.pl/
Tom3k88 Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Teoretycznie mają, w praktyce to wygląda, że na sklepie nie ma za wiele i sprowadzają na zamówienie. Jednak wolałbym przymierzyć spodenki, zwłaszcza, że Rogelli podobno ma trochę "nierównomierną" rozmiarówkę.
pawel1315 Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Nie wie może ktoś gdzie mogę przyciąć rurę sterowną w amorze i ile by to kosztowało ??
argusiol Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Ja przycinałem rurę sterową w Harfie, przynajmniej miałem pewność, że zrobią to kluczem do rur. Co do kosztu to za przycięcie rury i montaż pancerzy dałem 40, więc za same przycięcie pwenie ze 20.
pawel1315 Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Dzięki wielkie Jak tylko będę zmieniał mostek to się do nich wybiorę
Tom3k88 Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 No dobra, konia z rzędem temu kto znajdzie we Wrocławiu mleczko noTubes albo noFlats. Chodzi mi o sam płyn uszczelniający i to raczej ten mniejszy, na dwa koła, 500ml mi zaschnie pięć razy zanim to wykorzystam.
skraburski Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam, Osobiście polecam Sport-Profit przy Reymonta/Kleczkowskiej i PMRide naprzeciwko Arkad, w obu sklepach nawet jeśli czegoś nie mają to to ściągną. Obsługa zawsze kompetentna i miła. Pozdrower, Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.