zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam, nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat, dlatego piszę tutaj. Ostatnio wywaliło mi gwint na śrubkę od koszyka na bidon. Czy można samemu sobie nagwintować ramę ?? czy nie pęknie, itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Też tak miałem, spróbuj wkręcić inna śrubkę, a jak to nie pomoże, to wtedy będzie trzeba nagwintować na większą śrubkę. U mnie wystarczyło wkręcić inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Próbowałem już, ale się nie dalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Więc gwintuj na większą, albo wklej juz nagwintowaną tulejke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Pamiętaj żeby gwintować prostopadle do rury, bo pozniej możesz śruby nie wkręcić albo bedzie krzywo, alu jest miękkie wiec staraj sie gwintować : 3 obroty w prawo i powrót 2 w lewo, bedziesz miał pewność ze włosy gwintu bedą równe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 ok, ale i tak muszę jeszcze poczekać na powrót wujka z urlopu, bo on ma gwintownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.