ukaniex Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mam dylemat. Do czego to wszystko służy... pytanie głupie ,lecz dla mnie problem nie lada. Która śruba jest do tarcz? Ta z niebieskim gwintem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Do tarczy masz śrubę na "gwiazdkę", tą z niebieskim gwintem - farba zapobiegająca odkręcaniu się. Śruba obok mocuje adapter do ramy, amortyzatora. Ta najbardziej po prawej służy do przykręcenia zacisku do adaptera. A ta "obejma" z lewej jest po to aby założyć ją na tą śrubę najbardziej po prawej, aby zapobiegała jej odkręcaniu, choć w praktyce to nic nie daje, a samą obejmę gubisz po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A... jeszcze jedno . Ma ktoś instrukcję obsługi 535?? Nie mam pojęcia jak się reguluję te hample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 instrukcje zazwyczaj sa na stronie producenta: http://techdocs.shimano.com/media/techdocs...69830604542.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.