wiktor0410 Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jak hamuję, nie ważne czy tylną czy przednią tarczówką wydobywa się z nich taki dziwny dźwięk, jakby ktoś patykiem o szprychy obcierał, ale nic nie obciera. To klocki czy co? Czy hamulce tarczowe sie dociera jakoś? Bo ja wjechałem na góre i zjeżdżałem na lekkim hamulcu, po 2 razy na każdy a gorące tarcze były że jak sie poślinionym palcem dotknęło to psykało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Hamulce powinny się nieco dotrzeć. Jedne szybciej się docierają, drugie wolniej. Tarcze podczas hamowania wydają z siebie dźwięki, ale to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor0410 Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 no ok to może się ułożą jeszcze rowerek ma w sumie 250 kilometrów przebiegu, więc praktycznie nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.