JaneQ Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Otóż zaginął mi gdzieś ten magnes który dali mi razem z licznikiem. Chciałbym teraz jakos zamontowac sobie inny (Allegro ani te sprawy nie wchodzą w gre). Chciałbym to zrobić jakimś "domowym sposobem".
c1ach Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Szukaj kolegi z popsutym licznikiem i kradnij mu magnes. Ja gdybym znalazł sobie ze dwa magnesy gdzieś w necie to miałbym dodatkowe dwie działające Sigmy
JaneQ Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Napisano 1 Sierpnia 2008 na allegro widziałem magnesy po 20 zł ale u mnie z pięniąszkami to cienko i dlatego próbuje jakimś zwykłym magnesem. Spróbuje jeszcze qumplowi zakościć jak gdzieś pójdzie bo ma pękniętą szybkę od licznika. Dzięki za pomoc.
ender Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 gdzies slyszalem ze to zwylke magnesy skombinuj se taki na lodowke i poprobuj machac nim przy tej koncowce od licznika
hps Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 http://bikeserwis.pl/?p=productsMore&i...olo-sigma-sport
fender75 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Otóż zaginął mi gdzieś ten magnes który dali mi razem z licznikiem. Chciałbym teraz jakos zamontowac sobie inny (Allegro ani te sprawy nie wchodzą w gre). Chciałbym to zrobić jakimś "domowym sposobem". Popytaj w serwisach rowerowych. Ja niedawno kupiłem za 5 zł używany magnes na szprychę do licznika sigmy.
JaneQ Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Napisano 1 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc. Zamówiłem ten z linku hps. Powinno pomóc.
hps Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Przypadkowo zauważyłem ten magnes, bo szukałem sobie kilku akcesoriów, i skojarzyłem że gdzies na forum obiło mi sie o oczy, że ktoś szukał owego magnesu ;]
sosna119 Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Można przyczepić byle jaki magnes, nawet może być z rozebranego głośnika. Problemem jest tylko montaż. Byli agenci, którzy mocowali go na gumową izolację do szprych, ale efekt wiadomy... Ale z drugiej strony 10zł+przesyłka za kawałek magnesu 0,5x1,5cm? Powiem tylko, że tanio to nie jest...
JaneQ Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Napisano 2 Sierpnia 2008 nic nie ma za darmo w tym kraju ale jakos sobie trzeba radzic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.