Krusher Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 czolem planuje zakup http://www.mikesport.pl/p/pl/3385/rogelli+...y+rowerowe.html lecz potrzebuje opinii zwlaszcza o pampersie, o jego zywotnosci i wygodzie jazdy, aha ponoc zawiera srebrna nic? prosze takze o opinie odnosnie szwow. Jako ze planuje zakup przez neta, czy posiada ktos takowe w rozmiarze XL majac 190 cm, bedac typowo kolarskiej budowy pozdrawiam i z gory dzieki za wszelkie opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsandman Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mam 174cm waże 67kg i używam XL. Mniejsze mnie troche cisnęły, lepiej przymierz je wcześniej jak możesz. Bardzo polecam te spodenki, wkładka jest bardzo wygodna a materiał wytrzymały. Mam je od tygodnia ale zrobiłem ostatnio 150km trase w tym troche po górach i świetnie się spisywały. Na górskim szlaku musiałem znieść rower ze skarpy, poślizgnąłem się i zjechałem na dupie z 2 metry. Spodenki się tylko pobrudziły, nic się nie przetarło ani nie pękło. Po dłuższej jeździe zdarza się że troche uciskają pas. Muszą być szelki żeby to wyeliminować. Dalsze wrażenia napisze po wyprawie w Bieszczady i Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vadit Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Też mam te spodenki. Są dobrze zaprojektowane. Jeśli mam coś w kieszeniach to nie lata na boki i nawet nie czuć, że coś w nich jest. Zdarza się, że jajka pieką nawet po krótkiej jeździe. Może jestem uczulony na materiał albo co. Nie zawsze to występuje. W normalnych gatkach (takich na co dzień) niczego takiego nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 2 Września 2008 Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Mam 174cm waże 67kg i używam XL. Mniejsze mnie troche cisnęły, lepiej przymierz je wcześniej jak możesz. Bardzo polecam te spodenki, wkładka jest bardzo wygodna a materiał wytrzymały. Mam je od tygodnia ale zrobiłem ostatnio 150km trase w tym troche po górach i świetnie się spisywały. Na górskim szlaku musiałem znieść rower ze skarpy, poślizgnąłem się i zjechałem na dupie z 2 metry. Spodenki się tylko pobrudziły, nic się nie przetarło ani nie pękło. Po dłuższej jeździe zdarza się że troche uciskają pas. Muszą być szelki żeby to wyeliminować. Dalsze wrażenia napisze po wyprawie w Bieszczady i Tatry ja przy tym samym wzroście ważę prawie 100kg, choć wizualnie wyglądam na max 90kg (trochę siłowni za młodu było i teraz też od czasu do czasu na domowym atlasie ćwiczę, zwłaszcza zimą), w pasie mam 94-96 cm i mam też rozmiar tych spodenek XL. używam ich jednak na wypady do 30km lub luźne przejaźdżki i nie narzekam. pampers jest wygodny. XXL mierzyłem i były owszem luźniejsze ale pas kończył mi się w nich pod od klatką piersiową, więc wziąłem mniejsze i mam dodatkową motywację zeby z wagi zlecieć ogólnie te spodenki, jak każde chyba, są dla typowych rowerowców, szczupłych poprostu. mam nadzieję że niebawem i ja się bedę do nich zaliczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.