c1ach Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Nie wie ktoś gdzie w okolicach W-wy można zamówić koszulki kolarskie z nadrukiem? Chodzi o koszulki mające promować rowerowy portal internetowy. Jakieś logo na plecach + adres strony. Z przodu też coś podobnego. Jakie ceny? I nie chodzi mi o takie gumowe nadruki, nanoszone prasą na koszulkę, ma być jak zwykla koszulka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jepek Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Mnóstwo jest tego typu firm. Możesz skorzystać z allegro. Jeśli chodzi o Warszawę, to korzystałem z firmy Gifstar i byłem zadowolony, jednak cenowo opłaca się to dopiero przy dużych nakładach. Jeśli chodzi o kilkanaście/dziesiąt sztuk, to polecam allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jesteś pewien że kolarska? Bo mi się zdaje, że nie. Na allegro nie ma, szukałem. Nie chcę t-shirtów, chcę koszulki kolarskie. Jakby były na allegro to bym nie zawracał tutaj nikomu głowy. W końcu może jest ktoś z jakiegoś klubu i może wie gdzie robili koszulki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 A właśnie może jakbyś zapytał jakiegoś przedstawiciela klubu? W W-wie na pewno coś macie W końcu oni maja dostęp do takich koszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Nie jestem z W-wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisałeś okolice, to może nie masz daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 40 km, a poza tym to nie znam nikogo takiego, kogo można by się spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Więc zorientuj się gdzie jest jakiś klub i zapytaj właściciela, tak chyba będzie najprościej, przy okazji sobie zrobisz wycieczkę ok. 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 na razie chyba sobie obejrzę jakieś zdjęcia z maratonów, może firmy zostawiają jakieś swoje znaczki na koszulkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Pomimo, że to nie okolice Wawy to zapytaj np tu http://www.attique.pl/kolarstwo.php . Nie wiem czy przypadkiem w BCM Nowatex http://www.bcmnowatex.com.pl/home.php nie zrobią indywidualnych wzorów. Możesz też zapytać gdzie jest/była robiona koszulka tego portalu - masz przyklejony temat. No chyba, że koniecznie musi być w okolicach Wawy, to niestety nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucher Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Attique, Quest, Nowatex, Distance - te 4 firmy kojarzę (w sumie mam koszulki z 3 z nich - ta z Questa byłaby najfajniejsza jeśli o materiał chodzi, gdyby nie dziwna rozmiarówka - rozmiar mniejsza jest na mnie za mała, a moja na mnie trochi 'wisi'). A - jeśli o Quest chodzi, mają różne opcje materiałów itp. - i im droższe, tym lepiej się przykładają do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Może się dogadam i zrealizuję wszystko wysyłkowo? Szkoda, że niektóre firmy słabo pozycjonują swoje strony w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 W decathlonie chyba pojedyncze sztuki robia sitodrukiem, na kazdym materiale, za 25 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.