mrowafr Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 kupilem kone 07 dawg deluxe. Nie mailem wcześniej styczności z tego typu sprzętem. Proszę napiszcie, czy dźwięk sprężyny przy pracy Marzocchi MX PRO Lockout Air 120mm, jest w porządku? oraz czy na Fox FLOAT RP2 nie jestem za ciężki - 90 kg. Widzę, że podczas siadania dużo opada. Chyba, że nie umiem go wyregulować. Pozdrower
c1ach Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 Wiesz co, to może być chlupiący olej a nie sprężyna Właśnie kurier przywiózł mojego mx pro z powietrzem w obu goleniach, i on też wesołe dźwięki wydaje podczas pracy.
tobo Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 a w jaki sposob go regulowales? dopompowywales powietrze do komory? fox wytrzymuje do 250 ps wg producenta a 90 kilo nie jest dla niego chyba progiem. jesli styl jazdy to cross country to nie bedzie problemu. jesli skaczesz to raczej wyzionie ducha.
mrowafr Napisano 29 Lipca 2008 Autor Napisano 29 Lipca 2008 Wczoraj w serwisie dowiedziałem się, że te "dziwne dźwięki" oznaczają właśnie chlupiący olej tak jak napisałeś C1ach. Więc dobrze, że go słychać. Co do foxa. Teraz mam dopompowane do 200 ps. Znacznie poprawiła się dynamika jazdy. Przy tych moich 90 kg, pozostaje... schudnąć co by go tak nie obciążać. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.