Miecho87 Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Jak w temacie, czy gdzieś w Poznaniu można dostać w/w sprzęgło FTS-L lub FTS-X do piast Mavica ze wszystkimi przyległościami (uszczelka, zapadki, sprężynki, obudowę bębenka), ale na miejscu - czyli bez wysyłki do sklepu itp., góra 3 dni oczekiwania.
maciejtca Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 zapoytaj w coolex'ie moze maja, ale watpie bys dostal gdzies poza harfa we wrocku
Miecho87 Napisano 27 Lipca 2008 Autor Napisano 27 Lipca 2008 No właśnie też się tego obawiam i tego, że cena za samo sprzęgło będzie dość kosmiczna. No nic, zapytam. Sklepów z kołami i obręczami Mavica trochę jest, ale gdzie mogą mieć takie części to właśnie nie mam pojęcia.
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 spytaj bezposrednio w harfie, jak nawet nie beda chcieli wyslac to cos sie wymysli
Miecho87 Napisano 28 Lipca 2008 Autor Napisano 28 Lipca 2008 No naskrobię maila chyba. Mieć to chyba powinni na pewno, w sumie sprzedać też chyba powinni bez oporów, tylko za jaką kasę i jak z wysyłką... No nic, dowiemy się
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 powiem CI ze niechętnie sprzedają części do MAVICA chciałęm kupic dwie szprychy i niestety, tylko jak oodam kolo to mi wymienią...
Miecho87 Napisano 28 Lipca 2008 Autor Napisano 28 Lipca 2008 No to mniej ciekawie... W mailu cytowanym na forum odnośnie szprych do Mavica było napisane tylko, że zalecają wymianę przez autoryzowany serwis, ale nie wynikało z tego, że trzeba oddać do nich. A może chodzi o gwarancję? Twoje koła były na gwarancji jak ich pytałeś? Bo moje już nie są... W najbliższych dniach napiszę do nich, to się okaże.
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 kola byly na gwarancji... oddalem im i zaplacilem dodatkowo 30 zl za wymiane ;(
Miecho87 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Napisano 3 Sierpnia 2008 To mam jeszcze jedno dość trywialne pytanie. Pisać do serwisu w Harfie, do sklepu czy gdzie?
kolo Napisano 14 Sierpnia 2008 Napisano 14 Sierpnia 2008 W Złotkowie jest taki duzy sklep rowerowy i tam sprzedaja Mavica. Moze tez czesci? Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.