Miecho87 Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Jak w temacie, czy gdzieś w Poznaniu można dostać w/w sprzęgło FTS-L lub FTS-X do piast Mavica ze wszystkimi przyległościami (uszczelka, zapadki, sprężynki, obudowę bębenka), ale na miejscu - czyli bez wysyłki do sklepu itp., góra 3 dni oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 zapoytaj w coolex'ie moze maja, ale watpie bys dostal gdzies poza harfa we wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 No właśnie też się tego obawiam i tego, że cena za samo sprzęgło będzie dość kosmiczna. No nic, zapytam. Sklepów z kołami i obręczami Mavica trochę jest, ale gdzie mogą mieć takie części to właśnie nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 spytaj bezposrednio w harfie, jak nawet nie beda chcieli wyslac to cos sie wymysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 No naskrobię maila chyba. Mieć to chyba powinni na pewno, w sumie sprzedać też chyba powinni bez oporów, tylko za jaką kasę i jak z wysyłką... No nic, dowiemy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 powiem CI ze niechętnie sprzedają części do MAVICA chciałęm kupic dwie szprychy i niestety, tylko jak oodam kolo to mi wymienią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 No to mniej ciekawie... W mailu cytowanym na forum odnośnie szprych do Mavica było napisane tylko, że zalecają wymianę przez autoryzowany serwis, ale nie wynikało z tego, że trzeba oddać do nich. A może chodzi o gwarancję? Twoje koła były na gwarancji jak ich pytałeś? Bo moje już nie są... W najbliższych dniach napiszę do nich, to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 kola byly na gwarancji... oddalem im i zaplacilem dodatkowo 30 zl za wymiane ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 To mam jeszcze jedno dość trywialne pytanie. Pisać do serwisu w Harfie, do sklepu czy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo Napisano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 W Złotkowie jest taki duzy sklep rowerowy i tam sprzedaja Mavica. Moze tez czesci? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.