Filus Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Siema Mam zamiar kupić sobie nowy sprzęt , mam do wydania mniej, więcej 5 tys zł zastanawiałem sie nad Mondraker Factor. Co sądzicie na temat tego sprzętu? Czy może macie inne propozycje?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 W lipcowym MR był jego test, chętnie bym go wrzucił ale skaner mi nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filus Napisano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A wierz ze mam ten magazyn i własnie on mnie nakłonil do tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wydaje mi się , że robi te ramy jedna fabryka > zobacz poison , ale pewien nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wydaje mi się , że robi te ramy jedna fabryka > zobacz poison te jak i wiele innych - to wyrób Tajwański, standardowe elementy CNC czy profile rurek, ale to normalne , ważna jest jakość wykonania i konstrukcja zawieszenia. Jeśli chodzi o podobieństwo to Poison jest identyczny ze Słowackim Rockmachine , a z Mondrakerem ma podobne elementy. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 może kup sobie samą ramę , a reszta według swoich preferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Można brać, na pewno nie odbiega od innych fulli z Horst Link z podobną konstrukcją zawieszenia - każdy rower z tym systemem działa podobnie (dodatkowo ma niski przekrok, a to duży plus) , reszta to sprawa gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 porównaj ceny i osprzęt , warunki gwarancji i wtedy kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Kiedy patrzę na te Mondraker-y, odrazu nasuwa mi się skojarzenie z chińskim przemysłem motoryzacyjnym Te rowery to mniej lub bardziej wierne kopie innych (czyt: lepszych) producentów.. np: http://www.bikestocks.es/b2c/index.php?pag...ref=playerair08 kopia Specialized Pitch: http://www.bikeradar.com/gear/category/bik...ch-pro-08-28147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Hmmm co do Mondrakera to na pewno jest cholernie estetycznie wykonany. Nie przypomina taiwanskiej masówki. Ceny w całej UE bardzo zbliżone. Dziwi troche że nieznana marka wskakuje w polsce z takimi cenami, kariery tym nie zrobią. Przy tych cenach możesz złożyć naprawde fajny rowerek z lepszym osprzętem niż Factor nad którym się zastanawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.