Nawrotek Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam. Nie wiecie jaka jest dopuszczalna wielkość obrazka w sygnaturce? czy 750x150 pixeli nie będzie za duża? Dodam, że żadnych znaków już nie będzie tylko obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Regulamin: 4.PODPISY: Nie umieszczamy w swoich podpisach obrazków oraz zdań, czy wyrazów pisanych dużą czcionką lub rozciągających strukturę forum. Dozwolony jest jeden TOOLBAR o rozmiarach 350x19px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 No tak ale z tego co wiem to można też było mieć obrazek normalny a nie toolbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam. Nie wiecie jaka jest dopuszczalna wielkość obrazka w sygnaturce? czy 750x150 pixeli nie będzie za duża? Dodam, że żadnych znaków już nie będzie tylko obrazek 750x150 to olbrzym i na pewno nikt nie miałby ochoty go oglądać. Co do zapisów w regulaminie to są w tej kwestii beznadziejne, lepiej stosować zasadę zdrowego rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 4 Sierpnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ale nie każdy go posiada, dlatego staraliśmy się mniej więcej pokazać, gdzie leży granica zdrowego rozsądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Miałem obrazek 219x99 to mi go usunięto No dobra, trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Widziałem Twój obrazek, to ten "the world is Cube" tak? IMHO nie przeszkadzał w niczym, a nawet ładny był xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Tak, niektórzy userzy forum mają dużo większe obrazki i jakoś nikomu to nie przeszkadza Dlatego sobie wstawiłem grafikę, którą specjalnie zmniejszyłem do 99pixeli w wysokości, żeby nie rozciągała przypadkiem nikomu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Sierpnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no i po co? czemu nie to jest takie trudne żyć w zgodzie z jakimiś zasadami, które na dobrą sprawę nie dotyczą niczego istotnego? po co w ogole dyskusja na ten temat. innym userom sie upieklo dzisiaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 czemu nie to jest takie trudne żyć w zgodzie z jakimiś zasadami, które na dobrą sprawę nie dotyczą niczego istotnego? ??? Nie rozumiem. Zwłaszcza początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Mi się wydaje, że rozumiem i popieram tu Miecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Sierpnia 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 tam nie miało być tego NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Faktycznie jest "nie". Nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.