aquari Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Halo, mam takie pytanie czy podane hamulce różnią się znacząco jakością wykonania/działania przy jeździe amatorskiej, bo z tego co widzę różnica w cenie jest dosyć duża. Czy może warto spróbować Alivio BR-M431. Co byście polecili? Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Deore bardzo polecam. Duża siła hamowania, świetnie reagują na regulację. Wszystko elegancko Niedawno miałem komplet czarnych do opylenia za 50 zł ale już sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 ja również bym polecił Deorki, hamują w miarę dobrze. Ale nie ma porównania do tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co do pytania czy przy jeździe amatorskiej czuć różnicę: czuć i to wyraźną w porównaniu z tanimi v-kami. Jak się przesiadłem z wysłużonych Promaxów na Deorki to dzieliła je przepaść, oczywiście na korzyść Deore A o przewadze tarczówek nad v-kami chyba nie trzeba dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.