Kubus18 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam. Od ponad roku mam taki problem. Informacja: Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here Czy tylko ja mam taki problem? Jakieś sugestie? Głównie chodzi o wejście na ich forum http://forums.mtbr.com/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U mnie OK, trudno coś doradzić, może wyślij maila do admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Uczyć się języków trzeba The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here. tłumaczenie by C1ach: Administrator zbanował twój adres IP. Aby skontaktować się z administratorem kliknij tutaj. I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Niekoniecznie konkretnie zabanował adres Kubus18 ale może jakąś pule adresów, więc tak jak pisałem trzeba skrobnąć do admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Uczyć się języków trzeba The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here. tłumaczenie by C1ach: Administrator zbanował twój adres IP. Aby skontaktować się z administratorem kliknij tutaj. I wszystko jasne ... Do admina już dawno napisałem, imho po Angielsku Panie c1ach Problem w tym, iż brak odpowiedzi. Dlatego ciekaw jestem czy tylko ja mam taki problem. Coś czuję że wina leży po stronie Telekomuny i ich wynalazku Livebox TP. Adres ip już zmieniałem, nie pomaga. Co dziwne, ich dział z opiniami użytkowników nt. danego egzemplarza rowerowego działa, aczkolwiek wchodzić muszę do niego poprzez google grafika. Poczekam aż wypowie się użytkownik Liveboxa podłączonego do TP, wtedy dużo by się wyjaśniło. Pozdrawiam P.S.c1ach z całym szacunkiem, ale gdybym gdybym nie znał podstaw Inglisza, nie zależałoby mi tak na opinii ludzi z Mtbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A może pokombinować z jakimś proxy, może w3cache i wtedy spróbować się połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Niektóre serwisy rozpoznają użytkowników po numerach MAC karty sieciowej A próbowałeś na innym komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.