Amadi90 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jak instalowałem licznik to mi pękła ta większa gumowa obejma na widelec przedni co sie zakłada, miała 42 mm. Póki co zamontowałem na gumke recepturke, ale one są nietrwałe. gdzie moge kupic taką gumową obejme ?? Najlepiej żeby była troche większa od poprzedniej np 45 albo 50 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Mi też pękła, ale po jakimś czasie dopiero. Te gumki już takie są. Dokupić raczej marne szanse, na allegro nie ma. Jednak warto zapytać w rowerowym, może akurat mają, powinni posiadać. Ja sobie przykleiłem na mocną szeroką taśmę, taką beżową Fajnie wygląda i komponuje się z resztą roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 idziesz do sklepu gdzie maja oringi ( np grene, agroma, sklepy motoryzacyjne) i kupujesz oring o grubosci ten co jest fabryczny w liczniku i o wiekszej srednicy tylko. Wez stary na wzor i powiedz aby byl wiekszy tylko. Koszt takiego to 2zl max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 tak jak wyżej... można pójść do sklepu z narzędziami, castoramy, praktikera.... a można użyć gumki od prezerwatyw(tak mówią ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Na mojego xcra oring 42mm ( oryginalny) nawet nie wchodzi... Ciekawe czy znajde coś w mieście, 1106 leży nieużywana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.