NorieL Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Panie i Panowie mam pilną sprawę. Z uwagi na to że jutro wyskoczył mi pilny wyjazd do Warszawy i jestem obecnie na etapie kompletowania roweru chciałbym się was zapytać czy wiecie może gdzie w W-wie mogę dostać od ręki tarczę Saint 203mm na centerlock o powiększonej średnicy? Ewentualnie jakie sklepy mają duży asortyment towarów? Wiem że temat troche z (_._) ale zależy mi na czasie (jeżelli dostanę jutro tarcze to jest szansa że skompletuje rower przed sobotnim wyjazdem do Wisły. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkorba Napisano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 kolego jak możesz napisz do mnie na gg gdzie kupiłeś taką tarcze bo nie mogę jej znaleźć moje gg 26523099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.