inferek Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ok, to o 8 przy zjezdzie z głównej ulicy na Książ. moj nr tel. w razie cos 88 66 97 999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Hmm a o ktorym zjezdzie mowimy ? :> Bo jest jeden - do Swiebodzic/Ksiaza, i dwa pozostale po drodze do Wałbrzycha dwupasmowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mowie o Wałbrzychu, zjazd z krajowej 35. tak jak pokazują znaki Zamek Książ 500m> ta sama droga prowadzi na hipodrom i stadniny koni. Bedziemy, ja na czarnym, Kuba na zielono-białym rowerze. Ciężko zabłądzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ok, to juz wszystko wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Wyjazd udany (procz incydentu na poczatku dzieki ktoremu polamalem sruby do koszyka i pompki ;P), zapraszamy Panow z Poznania ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 I prócz mojego zgubienia się. Kurde, a tak chciałem przejechać tą przełęcz walimską . joj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 hehe Tobo jak będziesz miał czas wrzuć fotki tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Swidniczanie, ile wam suma sumarum stuknelo ? 110 ? P.S. Dorwalismy Tobo i Marcina na wjezdzie do Walbrzycha ;P Doslownie wjechalismy na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Fajnie, że w ogole sie spotkaliście jeszcze 95 km wyszło, setki nie bylo,wszystko w 5h i 22min Kiedy powtórka z rozrywki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 No, ja już czekam na następny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 O ile sie nam nie zgubisz Nie ma tego złego ....... My ze świdnicy pewnie bedziemy w poniedzialek bedziemy cos kombinować, żeby wyszlo ok 40km w terenie. Więcej ludzi, większa zabawa. Przy okazji atakujemy w sobote maraton w Szklarskiej Porębie i ok 13 sierpnia masyw Śnieżnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Hehe, no już się ze mnie nie śmiejcie Mógł ktoś stać na tym rozjeździe, a nie Ale to po części moja wina, bo nie popatrzyłem jaki kolor ma ten szlak, którym zjeżdżaliśmy, a potem to już gafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Na poniedzialek moge sie pisac, tylko pytanie - gdzie sie chcecie wybierac ? A na masyw snieznika... coz powinienem wytrzymac ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja też mogę się gdzieś tam toczyć z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Z poznania byłem tylko ja. Zabiel ja tez pociągnełem na początku tym szlakiem co Ty tyle ze odebrałem telefon i sie nawróciłem . Na pocieszenie dodam że zgubiłem się nieco później . Co do przełęczy o której mówi Sel gdzie to było ? Czy to tam gdzie się zgubiłem ? Dzięki jeszcze raz panowie i sorki że Was nieco spowalniałem. Mocne postanowienie poprawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Następnym razem będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 fotki fotki poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Fajne Teraz czekamy jeszcze na zdjęcia od Tobo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki Szkoda ze nie powiedziales na wycieczce mialem pompke w plecacku troche ta Twoja Tora rzeczywiscie pompowala.. :)z tego co tu widze to chetnie wybiore sie z Wami na Snieznik.. urlop juz bedzie wiec moze byc srodek tygodnia.. no i ew ta szklarska za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Moje pare : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Szoppers- nic nie mówiłem, bo myślałem, że nikt ze sobą nie ma Najwyżej poczekam do następnego razu i mi pożyczysz Trochę pompowała, bo pewnie jest za mało napompowana jak na moją dość dużą wagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.