Skocz do zawartości

[wyjazd] Wałbrzych - jeden dzień.

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

O ile sie nam nie zgubisz ;)

Nie ma tego złego .......

My ze świdnicy pewnie bedziemy w poniedzialek bedziemy cos kombinować, żeby wyszlo ok 40km w terenie. Więcej ludzi, większa zabawa. Przy okazji atakujemy w sobote maraton w Szklarskiej Porębie i ok 13 sierpnia masyw Śnieżnika.

Z poznania byłem tylko ja.

Zabiel ja tez pociągnełem na początku tym szlakiem co Ty tyle ze odebrałem telefon i sie nawróciłem :D. Na pocieszenie dodam że zgubiłem się nieco później :).

Co do przełęczy o której mówi Sel gdzie to było :D? Czy to tam gdzie się zgubiłem :P?

Dzięki jeszcze raz panowie i sorki że Was nieco spowalniałem. Mocne postanowienie poprawy!

Chłopaki ma ktoś z Was pompkę do amortyzatorów?? muszę trochę pod pompować mój, a nie posiadam pompki

Szkoda ze nie powiedziales na wycieczce ;) mialem pompke w plecacku :) troche ta Twoja Tora rzeczywiscie pompowala.. :)z tego co tu widze to chetnie wybiore sie z Wami na Snieznik.. urlop juz bedzie wiec moze byc srodek tygodnia.. no i ew ta szklarska za tydzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...