Skocz do zawartości

[wyjazd] Wałbrzych - jeden dzień.

dejot

Rekomendowane odpowiedzi

Może i bym z wami pojeździł (o ile dał bym radę), ale właśnie jadę na BM w Świeradowie. Co do noclegów w na Sowie to polecam 3'cie schronisko od dołu od strony rzeczki, za to w drugim można było zjeść stosunkowo tanio jak na schroniska. A i w tym 3''cim widziałem, że ktoś był z rowerami (ja byłem pieszo z kółkiem turystycznym).

Rowniez chetnie, mieszkam w Swiebodzicach takze klopotu nie bedzie, ewentualnie moze postaralbym sie komus nocleg zalatwic :)

P.S. Moze w ogole jakis zlot bysmy zrobili gdzies ? Chetnie bym sie z wami spotkal...

Skopiuje dokładnie to samo co w grupie dolnośląskiej.

Panowie i Panie opcji jest kilka. Pierwsza to jedziemy o 8:57 pociagiem z głównego(wrocław) i o 11 lądujemy w wałbrzychu, druga to wyjazd nieco wcześniej bo o 6:37 i o 8:26 lądujemy w Wałbrzychu.

Jeśli chodzi o trase zdajemy się na miejscowego asa z niebieskim ptakiem :unsure: znaczy sie Tobo. Prawdopodobnie Tobo nie będzie mógł poświęcić całej soboty więc zaprezntuje nam jakiś ciekawy szlak i reszte kierujemy się na mape tudzież na język.

Jeśli chodzi o długość trasy zobaczymy jaka grupa się zbierze. Ja osobiście miałem przerwe w kręceniu więc też jakoś super nie poszaleje ale myślę, że będzie ciekawie.

Powrót hmmm zobaczymy ile bedziemy śmigać, pociągów jest całkiem sporo więc z powrotem na wrocław nie ma problemu.

W razie pytań lub ustalenia szczegółów zapraszam na GG3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

Na szczęście ja ze Świebodzic, to na żaden pociąg nie muszę iść :unsure: ja załatwiłem jeszcze jednego kolegę- na razie mówi, że jedzie, ale on różnie, lubi zmieniać zdania :( Ja chyba przyjadę, jeszcze w tym tyg pośmigam dla odbudowana formy i przyjadę :D

Ja Walbrzych to glownie znam z glownej ulicy, Armi Krajowej itd. ale na PKP powinienem "dotrzec" ^^ Nawrotek zostaw mi tel na PM jak mozesz to najwyzej sie spotkamy gdzies na poczatku Walbrzycha.

Siema chłopaki ze Świebodzic :) umowilibysmy sie na jutro, na spotkanko przy Książu, tak żeby razem dotrzeć na dowrzec PKP. My z Nawrotkiem bedziemy jechać ze Świdnicy i nie bardzo kojarzymy tereny Wałbrzycha, wy pewnie jestescie bardziej obeznani :)

o 8:30 na pkp to pod Książem o 8 ?

gg 53 55 44 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...