dejot Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Witeczka wszystkim! Tak propozycja co by na jeden dzień skoczyć do Wałbrzycha na kilka godzin przejażdżki po górach? Piszcie kto chętny Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To ja uzupełnie że chodzi o 2sierpnia sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja mógłbym do Was dołączyć bo mieszkam 15km od Wałbrzycha, więc jeśli nie będę miał transportu na maraton w świeradowie to się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Oooo to byś był przewodnikiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Hehe ja bardziej moje okolice znam ale jak chcecie mogę Was na Wielką Sowę (1015 mnpm) zaciągnąć I parę fajnych trasek pokazać Nie chcielibyście się kimnąć jedną noc w jakimś hotelu albo czymś? bo w jeden dzień to trochę mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Może i bym z wami pojeździł (o ile dał bym radę), ale właśnie jadę na BM w Świeradowie. Co do noclegów w na Sowie to polecam 3'cie schronisko od dołu od strony rzeczki, za to w drugim można było zjeść stosunkowo tanio jak na schroniska. A i w tym 3''cim widziałem, że ktoś był z rowerami (ja byłem pieszo z kółkiem turystycznym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 mam troche czasu w sobote wiec moge was przeciągnąć . lepiej by bylo w niedziele bo wtedy mam caly dzien do dyspozycji. cos sie pomysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 szkoda, ze teraz jestem bez formy, bo chetnie bym sie przejechal. zoabczymy co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Rowniez chetnie, mieszkam w Swiebodzicach takze klopotu nie bedzie, ewentualnie moze postaralbym sie komus nocleg zalatwic P.S. Moze w ogole jakis zlot bysmy zrobili gdzies ? Chetnie bym sie z wami spotkal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To jak się zdecydujecie, to napiszcie w tym poście co i jak- gdzie spotkanie, o której no i przewidywana trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Kurcze, akurat mnie nie ma w ten weekend, a przejechałbym się z Wami... :] No nic, może następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Skopiuje dokładnie to samo co w grupie dolnośląskiej. Panowie i Panie opcji jest kilka. Pierwsza to jedziemy o 8:57 pociagiem z głównego(wrocław) i o 11 lądujemy w wałbrzychu, druga to wyjazd nieco wcześniej bo o 6:37 i o 8:26 lądujemy w Wałbrzychu. Jeśli chodzi o trase zdajemy się na miejscowego asa z niebieskim ptakiem znaczy sie Tobo. Prawdopodobnie Tobo nie będzie mógł poświęcić całej soboty więc zaprezntuje nam jakiś ciekawy szlak i reszte kierujemy się na mape tudzież na język. Jeśli chodzi o długość trasy zobaczymy jaka grupa się zbierze. Ja osobiście miałem przerwe w kręceniu więc też jakoś super nie poszaleje ale myślę, że będzie ciekawie. Powrót hmmm zobaczymy ile bedziemy śmigać, pociągów jest całkiem sporo więc z powrotem na wrocław nie ma problemu. W razie pytań lub ustalenia szczegółów zapraszam na GG3682135. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 niebieski ptak moze was gdzies tam poprowadzic lepiej jesli przyjedziecie wczesniej - czas mam powiedzmy do 17tej to mozna wycieczke zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Na szczęście ja ze Świebodzic, to na żaden pociąg nie muszę iść ja załatwiłem jeszcze jednego kolegę- na razie mówi, że jedzie, ale on różnie, lubi zmieniać zdania Ja chyba przyjadę, jeszcze w tym tyg pośmigam dla odbudowana formy i przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Chyba razem posmigamy ;p Zeby sobie wstydu nie narobic po drodze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 29 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Gdzie sie spotykamy ? Wypad jeszcze aktualny ? Bo cos cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ja jak co to jadę z Wami w Wałbrzychu się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Nawrotek jak bedziesz jechac do Walbrzycha ? Przez Swiebodzice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Przez pogorzałe, i przez strefę Ale jak chcesz możemy się w książu spotkać, bo ja wałbrzych średnio znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Temat jak najbardziej aktualny. Godzina startu 8:30 a przynajmniej ja o tej godzinie ląduje w wałbrzychu na PKP:). Czy ktoś z kierunku Poznania się wybiera? Jak coś ja wsiadam w Rawiczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja Walbrzych to glownie znam z glownej ulicy, Armi Krajowej itd. ale na PKP powinienem "dotrzec" ^^ Nawrotek zostaw mi tel na PM jak mozesz to najwyzej sie spotkamy gdzies na poczatku Walbrzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Chlopaki a nie będziecie się śmiać, jak będę się ciągnął gdzieś z tyłu?? ostatnio to ja z rowerem mam mało wspólnego, forma spadła przez pijaństwo, więc będzie źle, ale chcę pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzisiaj tak zle nie bylo, chociaz i tak pewnie bedziemy zamykac tyly ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Siema chłopaki ze Świebodzic umowilibysmy sie na jutro, na spotkanko przy Książu, tak żeby razem dotrzeć na dowrzec PKP. My z Nawrotkiem bedziemy jechać ze Świdnicy i nie bardzo kojarzymy tereny Wałbrzycha, wy pewnie jestescie bardziej obeznani o 8:30 na pkp to pod Książem o 8 ? gg 53 55 44 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.