Logan85 Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 .. w góry Sowie i Stołowe. Możliwe, ze nawet w Bystrzyckie oraz Bardzkie. Start 12.08 br. z Jeleniej Góry, na razie jest nas czworo, ale wiadomo, że w większym gronie zawsze raźniej Dzienny dystans max. 70km, więc wycieczka typowo rekreacyjna. Co do noclegów to połowa grupy będzie spac w namiocie, a druga połowa w schronisku/agroturystyce. W większości kuchnia polowa, ale do jakiegoś baru/restauracji/knajpy też pewnie wpadniemy. Przewidywany czas powrotu 19-20.08 Pozdrawiam Logan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A macie jakiś plan trasy którą chcecie przejechać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Trasa prawie w całości będzie prowadzić szlakami rowerowymi. Dokładniejszy plan układa jedna z uczestniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Brzmi bardzo ciekawie ale niestety nie ma szans na wolne w pracy... a szkoda. Ale moze innym razem uda mi sie was poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 jaki dystans w ile dni + jaki poziom trudnosci - zwykle ubite drozki lesne z podjazdami czy cos ostrzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 jaki dystans w ile dni + jaki poziom trudnosci - zwykle ubite drozki lesne z podjazdami czy cos ostrzej? Zależy co masz na myśli pisząc "ostrzej", DH z sakwami raczej odpada Podjazdy na pewno będą, inaczej się nie da w górach Dzienny dystansa, tak ja pisałem w pierwszym poście, max 70km. Ze względu na dwie dziewczyny w grupie poziom trudności będzie raczej średni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Będę planował coś podobnego, ale dopiero na wrzesień, może październik, wcześniej niestety nie ma szans na urlop :/. Szkoda, bo bym się dołączył do Waszej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 U mnie też z czasem niebardzo ale chętnie bym się na takie coś wybrała .. MOże wrzesień lub październik ... POzdrowerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonka Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Szkoda, że mi termin nie pasuje... jeszcze 3-4 dni to ok, ale tydzień bez szans na urlop. :(Chyba że.... jeszcze pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.