Bikorexia Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 R1 i scrub współpracują ze sobą. Przy odpowiednich okładzinach oczywiście. I piszczenie już jakby niewielkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A jak pracuje nowa korba w porównaniu z XTR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 nie widzę strat w jakości pracy w stosunku do xtr'a. jest tak samo cicha, zmiany przełożen odbywają sie bez problemów. tarcze scrub to 145 dolców sztuka.... mmm soczysta cena. 1000 zeta za parę z wysyłką... niee podziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 1000 zeta i dalej piszczy 10.63kg bardzo zacna waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tak sobie pomyślałem że.... santa cruz blur xc carbon - 1800 gram - z foxem. z dt 1700 gram... manitou minute r7 mrd absolute 1300 gram... koła ztr/tune princess, prince 1250 gram... korba thm 550 gram... opony ro ro 2,1 780 gram.... tarcze formuli 200 gram... kierownica easton monkey sl 135 gram.... wyszło mi pi razy drzwi że taki full może ważyć poniżej 9 kilo.... kysz, kysz, trzeba odpędzić takie myśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ej, Tomek, a chcesz niebieskiego wippermana do tego swojego ptoszka? Oddam za cwiercdarmo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 "wieś tańczy i śpiewa" to juz by byla przesada. tak samo nie podoba mi się "zardzewiała" kaseta kcnc w kolorze pomarańczowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Myslalem, ze idziesz na calosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 do zestawu brakuje mi jeszcze niebieskiej opalenizny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 to niebieskie ciuszki na rower już posiadasz ? Rower piękny, waży tyle co mój HT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 do zestawu brakuje mi jeszcze niebieskiej opalenizny Przejedz sie wolno jakas dresiarska dzielnica Walbrzycha a na pewno szybko dorobisz sie paru niebiskich plackow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 santa cruz blur xc carbon - 1800 gram - z foxem. z dt 1700 gram... Tam gdzie się wybierasz, może przyda się coś cięższego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 No raczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 zdjęcia dwa http://www.pinkbike.com/photo/3487222/ http://www.pinkbike.com/photo/3487161/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wyszło mi pi razy drzwi że taki full może ważyć poniżej 9 kilo.... kysz, kysz, trzeba odpędzić takie myśli.... Ale szalejesz, coś czuję, że już się tych myśli jednak nie pozbędziesz Mi osobiście się te zdjęcia nie otwierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 zmieniłem na pink bike - tu już nie ma żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No i załapałeś się w bB wywarł na nich wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Właśnie dziś widziałem Bikeboard i tego niebieskiego ptaka w środku , nie byłem pewny czy Twój, ale widzę że jednak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ptak - wskutek braku dwóch opon 2,25 (ktoś się nie bał i mi na zlocie oponę zaj... - nie będe z tego powodu podcinał sobie żył) jeździł przez pewnien czas na kombinacji 2.4 przód i 2,25 tył. odczucie jest jednoznaczne - opona 2,4 poza wagą - ma tylko same plusy w stosunku do 2,25: wysokość bieżnika, szerokośc, trakcja, objętość ogólnie, ochrona przed przebiciami. dwa dni temu zanabyłem drugą sztuke 2,4 do pary, w sumie niecałe 200 gram więcej a właściwości jezdne o niebo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 tobo gratulacje dostania się na łama bB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 w poniedziałek z konieczności życiowej rozbieram rower na części pierwsze i wtedy nareszcie będę miał powód by wszystko zważyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czy to poważna konieczność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Tobo moglbys napisac cos o r1 ?? Moze jakies porownanie do k24 lub inne jakich uzywales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 tak - poważna. emigracyjna co do r1 - ja mam wersję detaliczną czyli czarną ze srebrnymi dźwigniami. są dużo lżejsze od k24 i od puro - kilkanaście gram to niby nie jest dużo ale trzeba mieć na uwadze że formule i tak już były od dawna lekkie. w działaniu są takie jak potrzebuję by były hamulce: mocne, bezproblemowe, przewidywalne. ubytek masy wynika przede wszystkim z duzej interwencji w wygląd i kształt korpusu i samej dźwigni. zacisk sprawia wrażenie bardzo solidnego więc pewnie nie na nim przećwiczono możliwości oskubania tych hamulców z masy. dźwignie są ciut bardziej podatne niż w oro - jednak odbywa się to wszystko w ramach normalnej pracy. minusem jest też stosunkowo niewielka dostepność zamienników klocków, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 tak - poważna. emigracyjna Czyli rower w częściach wędruje do Norwegii ... czy to na określony, czy nieokreślony okres ?, nabyłeś GPS-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.