almaster Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 To było około 3 lat temu,gdy pierwszy raz dostałem w miarę dobry rower.Przyjechali po mnie znajomi na swoich bicyclach,a ja oczywiście dumny z siebie rozpędziłem się przed blokiem,i zahaczyłem pedałem o rejestrację samochodu.Reakcja wiadoma,śmiech itp. I chodź miałem zdarte kolano,jak i dłoń,moja reakcja była podobna.Rejestrację samochodu wykrzywiłem ,i do dziś jest taka jaka jest,i do dziś nie wiem kogo to samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Rejestrację samochodu wykrzywiłem ,i do dziś jest taka jaka jest,i do dziś nie wiem kogo to samochód. Grunt to błoga nieświadomość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 23 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Chwalisz się czy żalisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Skoro mowa o wypadkach,więc opowiedziałem,nie mając na celu chwalenia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdan Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Masz przez to koszmary w nocy? Chcesz o tym porozmawiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dziwne to forum.Pisza o wypadkach,wiec dolaczam sie,a teraz cos im nie pasuje.Sami nie wiedza czego chca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Bo od tego są takie tematy [wypadki] - Wasze gleby lub [Gleba] Wasza Najśmieszniejsza , nie trzeba zaraz zakłądać nowego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.