BenekTG Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam. Posiadam rower Kelly's Salamander DSC i 3 dni temu gdy psiukałem WD-40 chyba przez przypadek coś tam poleciało mi na tarczę przednią albo tam w ten mechanizm cały co hamuje ( nie wiem jak to sie nazywa ;p ) i od tej pory prawie w ogóle mi przedni hamulec nie hamuje... i jest taki dziwny pisk jak zahamuje.... a i właśnie jeszcze przetarłem suchą ścierką tą tarcze i ten mechanizm co hamuje bo myślałem, że to przez ten olej .... hmm wiecie jak to rozwiązać żeby było dobrze bo tylmi mi hamuje lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Tak jak kolega wyzej ''napisal''. Pamietaj jeszcze ze WD-40 do zadnego miejsca w rowerze sie nie nadaje. Nie ten sklad i dzialanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 I powtórz sobie pkt 1. Zasad Pisania - jak powinno się prawidłowo tytułować tematy. Pozdrówko na finiszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.