nabial Napisano 24 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 r7 + 87kg + tarcza + jazda po gorach = pomylka w zasadzie zostaje ci tora i jej drozsze rodzenstwo, mysle ze jako przejsciowka ten sr xcr to dobry pomysl, rst ... nie wiem jak teraz ale kiedys to lepiej bylo kupic widelec cromo niz amor tej firmy, nie warto na sile szukac czesci z asortymentu velo podawaj czlowieku konkrety - co chcesz bo takie polecanie w ciemno to ... bedziemy sie produkowac z kierownicami prostymi a ty na koncu powiesz ze musi byc gieta ... zrob wstepna rozpiske czesci tych ktore masz tych ktore bys chcial i tam gdzie brak pomyslow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ok, wieczorkiem dodam bo na razie nie mam czasu przy okazji powiec jaka jest roznica pomiedzy kierownica gieta a prosta, nie mialem do czynienia z ta pierwsza od lepka jezdzilem na szosie zrob wstepna rozpiske czesci tych ktore masz tych ktore bys chcial i tam gdzie brak pomyslow [edit] Tak jak mowiles tak i zrobilem RAMA EASTON Ultralite aluminium 7005 26" ROZMIAR 20" WIDELEC SR SUNTOUR XCR-RL (100mm) 2008 [przekonales mnie ] KORBA SHIMANO Deore M532 srebrna 44-32-22 (175 mm) już mam CZEGO JESCZE NIE KUPILEM: PRZERZUTKA PRZEDNIA SHIMANO XT FD-M761 (34,9 mm) PRZERZUTKA TYLNA SHIMANO Deore XT 2008 RD-M771 MANETKI Deore LX 2008 SL-M580 KASETA SHIMANO M580 11-32 KIEROWNICA Ritchey COMP Flat MOSTEK Ritchey LOGIC SZTYCA accent ? HAMULCE Avid SD7 2008 KOŁA SHIMANO DEORE WHM505 OPONY irc mythos xc II SIODEŁKO FIZIK Gobi XM Teraz bedzie latwiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Za jaką cenę możesz mieć te koła? Pytam, bo rozważam czy nie lepiej by było poskładać coś samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/item405151732_mocne_...umrowerowe.html W tej cenie to lepiej kupić gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ja proponuję kupić Radon'a przełożyć wszystko do ramy egoista. A Radon'a opchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Fifi ja wiem, że są w takiej cenie, ale może niekoniecznie Popidowka będzie kupował je na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 juz nie mam takiej floty zeby jeszcze kupic radona, a jedyna rzecza za ktora sam sie nie bore to skladanie kol, te deorki kupuje za 310zl i mysle ze nic specjalnie lepszego nie zlorze za ta cene tak na szybko to 2x65zl obrecz piasty sh komplet 90zl szprychy 32x2x1,5zl+96zl razem 316zl +skladanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Jeśli za taką cenę, to w porządku Bo w sklepach stacjonarnych nie zawsze są w takich cenach i jeśli miałyby być droższe, to czasem warto poskładać coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 rozumie i wielkie dzieki za checi, nawet oplaca sie zamowic na allegro niewielka roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 r7 + 87kg + tarcza + jazda po gorach = pomylka Bzdura, miałeś taki, że wypisujesz te głupoty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 chcialem sie nieco dowiedziec o R7 i pojechalem do kumpla, okazalo sie ze sam jest jego posiadaczem i przy jego nieco wiekszej masie ode mnie, mowi ze jest rewelacyjny, ponac R7 jest stworzony rowniez i dla ciezszych bikerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Pewnie, że tak - a kto twierdzi inaczej, nie ma pojecia o czym pisze (piszę to jako posiadacz 3 amorów Manitou - w tym R7 - i dampera tej firmy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 I przy okazji masz lekko Jeździłem na nim i przy mojej wadze jest sztywny bocznie, ale słyszałem, że przy cięższych bikerach staje się nieco wiotki bocznie, ale jak to sie ma do prawdy to nie wiem, bo przy mojej wadze jak już powiedziałem jest sztywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popidowka Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam wszystkich ponownie, troche zaniedbalem topic, ale rozumiecie, urlopik, wakacje... :] Teraz pytanko: Polecono mi mostek XC-Race (120mm) plus kierownice XC-Race Accenta, co powiecie na tem zestaw, szczegolnie zalerzy mi na sztywnosci i wytrzymalosci a zestaw jest dodatkowo pokrywany carbonem. Nie wiem jak ten mix spisuje sie w XC bo w szosie nie nazekam, jedyne co niemile wspominam widelec full carbon w TCRce i obdarta twarz, ale to bylo 4lata temu... moze sie cos zminilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.