nigga91 Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Siema zamierzam właśnie kupić tarczę accent blade (ze względu na bardzo niską wagę i fajny wygląd ) Jedyne co mnie zniechęca to pogłoski, że strasznie szybko niszczą klocki (przez te wycięcia). Mam własnie nowiusieńkie deorki 535 i nie chce ich od razu rozpieprzyć. Jeżeli ktoś ma takowy sprzęt, albo zna kogoś kto ma, proszę, niech się wypowie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Siemka, skąd takie pogłoski? Ja mam Blade od wiosny i szybszego zużycia nie zauważyłem. W takiej wadze masz jeszcze Dartmoor Nano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigga91 Napisano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 mialem kombinacje deore/blade i wspolpracowany tak samo jak inne klocki/tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 jak masz oryginalne klocki w 535 to sie przygotuj na to, ze dwie , trzy jazdy w blocie i z kochanych nowych klockow zostanie tylko wspomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechu92 Napisano 4 Września 2008 Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ja używam te tarcze od jakiś 2000km, konkretnie model z 2007r i też nie zauważyłem szybszego zużycia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel200 Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 mam pytanko, czy ktos uzywa tych tarcz za hamulcami Avid JUICY 3 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s75 Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 W Shimano 535 najprawdopodobniej będą klocki żywiczne, więc długo się nimi nie nacieszysz , ale jak założysz sobie klocki metaliczne, to pochodzą dłuuuugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel200 Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 W Shimano 535 najprawdopodobniej będą klocki żywiczne, więc długo się nimi nie nacieszysz , ale jak założysz sobie klocki metaliczne, to pochodzą dłuuuugo Pytalem o Avida a nie Shimano:) Bardziej od trwalosci klockow chodzi mi o kompatybilnosc z samym zaciskiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Używałem z Juicy 3, 5 i 7. Żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Jest o Blade'ach napisane w nowym Bike Board'zie. Polecam lekturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Blady ogolnie sa ok, ale podczas bardzo dlugich i stromych zjazdów się przegrzewają.... iii strasznie tłuczą o klocki... jak pierwszy raz sie tak zagrzały to az sie zatrzymalem i zobaczylem co sie dzieje bo trzaski byly niemilosierne:) szybszego zuzycia nie zauwazyłem a uzywam je z Juicy Ultimate + spekane klocki z accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.