Skocz do zawartości

[tarcza] accent blade-niszczy klocki?

nigga91

Rekomendowane odpowiedzi

Siema zamierzam właśnie kupić tarczę accent blade (ze względu na bardzo niską wagę i fajny wygląd ;)) Jedyne co mnie zniechęca to pogłoski, że strasznie szybko niszczą klocki (przez te wycięcia). Mam własnie nowiusieńkie deorki 535 i nie chce ich od razu rozpieprzyć. Jeżeli ktoś ma takowy sprzęt, albo zna kogoś kto ma, proszę, niech się wypowie xD

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
W Shimano 535 najprawdopodobniej będą klocki żywiczne, więc długo się nimi nie nacieszysz :confused: , ale jak założysz sobie klocki metaliczne, to pochodzą dłuuuugo

Pytalem o Avida a nie Shimano:) Bardziej od trwalosci klockow chodzi mi o kompatybilnosc z samym zaciskiem...

Blady ogolnie sa ok, ale podczas bardzo dlugich i stromych zjazdów się przegrzewają.... iii strasznie tłuczą o klocki...

jak pierwszy raz sie tak zagrzały to az sie zatrzymalem i zobaczylem co sie dzieje bo trzaski byly niemilosierne:)

szybszego zuzycia nie zauwazyłem a uzywam je z Juicy Ultimate + spekane klocki z accenta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...