Joan Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 hy! może jakaś traska? niedziela/20.07/ 10:30 przy piotrze i pawle - spontan zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Za późno przeczytałem. Śmigałem na szosie w ten dzień do Więcborga a druga ekipa po raz eeeenty jechała do Chełmna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 A może w tygodniu np. wtorek lub środa ok 19:00, kierunek las na Glinkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 26 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Czemu tak późno??, ostatnio coraz szybciej się ciemno robi, więc moim zdaniem troszkę wcześniej byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 27 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Nie sądzę, żeby było już ciemno o 19-20, ale aby pojeździć dłużej proponuję środę godz 18:00 na dużym parkingu koło Chemika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joan Napisano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 hy! powinnam być pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 28 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Kto jeszcze? Planuję ciekawą trasę, kilka fajnych podjazdów i zjazdów. Na pewno trasa nie będzie nudna i każdy znajdzie coś dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 29 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ja postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Moze ktos cos w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joan Napisano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 W sobotę chętnie tylko po 14-stej ps. Moonspell79 Wianek w serach do wymiany miałam i nie zdążyłam przed 18 żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Do godziny 18 myślałem, że znam "nasz" las. Myliłem się :-) Bardzo fajna trasa, w przyszłym tygodniu obowiązkowa powtórka. A w niedzielę może rekreacyjnie szlakiem rowerowym do Torunia (Bydg->Ostromecko->Skłudzewo->Zarośla Cieńkie->Toruń)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ja chyba będę miał całą sobotę wolną, więc jestem otwarty na propozycje. a co do niedzieli też jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wiedziałem, że trasa się spodoba Tak jak obiecałem poniżej link do kilku moich tras na maps.google. Dziś jechaliśmy pętle "MTB-1" oraz "trasę czerwoną". http://maps.google.com/maps/user?uid=11399...l=pl&ptab=2 Joan - W przyszłym tygodniu mam nadzieję powtórka, więc jak tylko naprawisz bike'a to zapraszam Ziolek - Ja niestety w niedziele nie dam rady - Mazovia w Nidzicy , ale w jakiś kolejny weekend jak najbardziej. Pozdr, Moonspell79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 to może toruń w sobote? ja bym reflektowal o ile dorwe się do klucza od kasety i ją dokręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Mnie w sobotę nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 to może w niedzielę wyskoczymy gdzieś, co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Niedziela (jak nie będzie padać) -> godzina 11 przy Łuczniczce -> Toruń Pasuje Wam? Nie ma co się za dużo zastanawiać, bo nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Jak coś to możemy się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 mi pasuje, będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Damian podsunął mi pomysł, żeby przyjechać pociągiem do Bydgoszczy i wrócić z Wami do Torunia. O której będziecie wyjeżdżać? Jaka stacja będzie najbliżej Łuczniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiankk Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 godzina 11 przy Łuczniczce, pewnie chwilkę postoimy a potem wyruszymy. PS Kto jest jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 31 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 na odezwij sie na gg tak koło 22 dziś albo jutro to cię odbiorę z pkp i razem pojedziemy mój numer 1109424, ewentualnie kom 608473409 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Postaram się być. Pociąg na głównym będzie o 9:48. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jak coś to mój numer telefonu to: 790 557 857. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wab Napisano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Może i ja się podłącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.