Robert Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Może ktoś z Was będzie wiedział. Takie pytanie na szybko czy ktoś orientuje się, czy zestaw klocków, wraz z wymiennymi okładzinami Accenta obejmuje jako zestaw na jedno koło czy już od razu na dwa? Bo już się kompletnie pogubiłem. Chodzi konkretnie o Accent Wild Flower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 http://www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=1...p=%&id=1323 2 pary okładzin a jedne klocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wydaje mi się, że cena dotyczy kompletu na jedno koło. Ale lepiej zapytać obsługę z Velo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 19 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jak dla mnie 2 klocki 4 okladziny;) wygralem piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.