Skocz do zawartości

[Rama]Kross a hydraulika

Albert16

Rekomendowane odpowiedzi

Mam troche dziwne pytanie czy w tej ramie mozena zamontowac hamulce hudrauliczne tzn. te mocowania linek są zamkiniete tak ze tylko mozna przepuscic przez nie linke od v brake-a.Nie wiem czy da sie przepuscic pancerz od hydraulika?na załączniku dołączyłem zjdecie tego o co mi chodzi

http://allegro.pl/item402121948_nowa_rama_...nia_sztuka.html

Nie umniejszając tej ramie ani firmie - sprawa przewodów jest spartaczona. Na tylnym trójkącie obejma jest taka, że gdyby na upartego ktoś chciał przez nią puścić przewód to musiałby cały układ rozebrać, założyć i zalać. Wiele firm stosuje otwarte obejmy z przelotką na zipy - czemu tutaj czegoś podobnego nie ma?

A no to chyba, że tak. To może być problem, ale można dostać pełno przelotek przymocowywanych na zipa, taśmę dwustronną, czy inne wynalazki i tak jak dla mnie to nie byłby większy problem przy zakupie ramy. Ale fakt, że porównanie czegoś takiego z innymi producentami pokazuje ciekawe podejście... :rolleyes:

Oglądałem dziś mojego eks levelka. Na górnej rurze nie ma przelotek pod hamulce hydrauliczne, na tylnym widelcy przelotka jest pełna. Co do ramy z pierwszego postu to nie widzę aby były tam jakieś przelotki pod przewody od hamulców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...