anulkaa Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 lektóra, faktóra, architektóra, tektóra i grrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 anulka ale pisałaś "architektura" czy "architektóra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 18 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 bzdura, architektura, lektura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 anulka ale pisałaś "architektura" czy "architektóra"? no dobra... przyznaje się... zrobiłam kopiuj - wklej... teraz wpiszę ręcznie: (robię to na Operze) lektóra, architektóra, tektóra, która, matóra, komura zmieniam ó - u na błędne. (gorzej jak sie przyzwyczaje i pozniej faktycznie tak zaczne klepac!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 lektura architektura faktury koniunktura działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 O! Słowo "która" zmieniło. Było błędnie "kt.ura". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lipca 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 jest dobrze, czy nie? bo nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 lektura, faktóra, która, który wyrazy "która, który" napisane z błędem poprawia... faktury mi nie poprawiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ale to nie ma faktury poprawiać, właśnie ma nie poprawiać dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 to co to za autokorekta że jak piszę faktóra to mi nie poprawia... a może "faktóra" to jakiś producent szpeju rowerowego a ja o tym nie wiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.