GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Jest na forum coś takiego, jak autokorekta, nie? No jest. Ostatnio sam zauważyłem jej szalone działanie, a później przeczytałem odkrycia kolegów... Jak na razie wiem, że "poprawia" niesusznie 'u' na 'ó' w faktóra, lektóra, architektóra, tektóra... Jak widać... Zapraszam do dopisywania kolejnych spostrzeżeń Można to naprawić? PS: pomyślałem, że może wszystkie "ura", ale nie, bo matura jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Szczerze mówiąc, nie jestem pewna, czy to aby na pewno tak hurtowo i u wszystkich działa - ja te "lektóry", "faktóry" i inne poprawiam potem na "lektury", faktury" itp. i jakoś tych moich poprawek autokorekta nie rusza . Prosimy o kolejne uwagi na ten temat - jak to wygląda u pozostałych osób? Komu się psuje, a komu nie? Pozdrówko drążące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Jak widać u mnie też źle poprawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 faktóra, lektóra, architektóra, tektóra U mnie też błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Faktóra, architektóra, lektóra. Hehehehehe, dobre to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 16 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 może ten cały "system" wstawia ó wszędzie gdzie przewija się "motyw" która, który...? to by było logiczne faktóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 test faktura tektura karykatura bambura wynik testu pozytywny co to może byc bambura ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Widać nam... szarym userom korekta płata figle, a u partii rządzącej wszystko jest w jak najlepszym porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 jeszcze jeden teścik: który, lektóry edit: najwidoczniej korekta nie działa na "wyższych rangą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Faktóra, matura, lektóra. U mnie też do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 faktóra, matura, lektóra, architektóra tylko czemu matura dobrze ? Zgadzam się z MateuszA :] IMO ma rację Tylko jak to naprawić xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Zmienić skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Opera 9.51 Kompilacja 10081 Platforma Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.6 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Opera 9.51 Kompilacja 10081 Platforma Win32 System Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.6 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Firefox 2.0.0.16 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra Firefox 2.0.0.16 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra InternetExplorer 7.0.5730.13 FAST REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- lektóra, faktóra, architektóra, tektóra InternetExplorer 7.0.5730.13 ADD REPLY ------------------------------------------------------------------------------------------------- Na niczym mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 faktóra lektóra architektóra która A jednak (j)elita też bywa poszkodowana! Miejmy nadzieje nie zacznie przerabiać "Lepper" na "bórak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To pewnie tylko admini stoją ponad ortografią I może dzięki temu mogą poprawiać.. (i lansować nowe rozwiązania językowe ) Zapraszamy kolejnych odważnych modów i adminów do teściku, proszę dmuchnąć Obciach, kto ten skrypt pisał, MIECIUUUUU, musimy poważnie porozmawiać jeszcze jeden teścik: który, lektóry A Ty byś chciał, żeby "który" było przez 'U" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wysądziłem, że skoro juraskowi test wyszedł pomyślenie to może ktoś coś zrobił z poprawianiem i przestało poprawiać "kt*ury" na "który". Ale moje wysądzenie było złe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 która lektura architektura no czyli bzdura:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 która lektóra architektóra no czyli bzdura:P taaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Lipca 2008 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 bo jest ustawione na *który* i *która* poprawiłem, ale nie wiem jak to będzie. prosze testowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Lektura, architektura Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 bzdóra, kabóra, architektóra, która mi nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Architektura, lektura, bzdura, która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Architektura, lektura, bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 18 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Architektura, lektura, bzdura która Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 matura, faktura, hurra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.