siwyex Napisano 15 Lipca 2008 Napisano 15 Lipca 2008 Kupiłem dziś w tym sklepie 2 opony Geax Mezcal, za rewelacyjną kwotę, z miłą obsługą nic tylko się cieszyć...Asortyment mają dosyć spory, jest możliwośc zamówienia części w niedługim czasie, a więc prawdopodobnie będe stałym klientem Zapraszam do zakupów...
Collery Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Popieram poprzednika, sklep posiada bardzo dużą ofertę produktów, do tego przyjemny klimat rowerowy. Możliwość zamówienia większości części w krótkim terminie. Posiadają także rowery mało znanych w Polsce marek takich jak: Haibike czy Checker Pig.
wawry Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 ...hmm ...hmm Jaką konkretnie oponę kupiłeś i w jakiej cenie, bo ja to słowo daję, że jakoś tej rewelacji nie widzę
iras76 Napisano 15 Września 2008 Napisano 15 Września 2008 witam z tym sklepem mam już dosyć dłuższy kontakt i jestem bardzo zadowolony polecam Pana Tadeusza ! pozdr
falcao27 Napisano 28 Października 2008 Napisano 28 Października 2008 duży sklep - kupuję Shimano - zawsze dostanę rabacik
CaV2 Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 Sklep 15 km ode mnie ;] kupowałem tam kilka części do bika obsługa wyśmienita szczerze polecam
Qba66 Napisano 28 Grudnia 2008 Napisano 28 Grudnia 2008 Sklep pareset metrów ode mnie Sporo części już tam kupiłem. Na brak rabatów nie mogę narzekać bo zawsze zaoszczędzę parę złotych. Jedyne co mnie drażni w tym sklepie to nieaktualizowana strona w necie. Aby dowiedzieć się co i jak najlepiej zadzwonić bądź odwiedzić osobiście. Poza tym jak na razie najsympatyczniejsi sprzedawcy jakich znam nie mówiąc o mechanikach u których czasami lubie posiedzieć i pogadać Duży asortyment w samym sklepie i tak jak mówili poprzednicy możliwość szybkiego sprowadzenia części.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.