Skocz do zawartości

[Activa sport] www.rower.com.pl

siwyex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem dziś w tym sklepie 2 opony Geax Mezcal, za rewelacyjną kwotę, z miłą obsługą nic tylko się cieszyć...Asortyment mają dosyć spory, jest możliwośc zamówienia części w niedługim czasie, a więc prawdopodobnie będe stałym klientem :rolleyes:

Zapraszam do zakupów...:down:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Popieram poprzednika, sklep posiada bardzo dużą ofertę produktów, do tego przyjemny klimat rowerowy. Możliwość zamówienia większości części w krótkim terminie. Posiadają także rowery mało znanych w Polsce marek takich jak: Haibike czy Checker Pig.

Napisano

...hmm ...hmm

Jaką konkretnie oponę kupiłeś i w jakiej cenie, bo ja to słowo daję, że jakoś tej rewelacji nie widzę :devil:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Sklep 15 km ode mnie ;] kupowałem tam kilka części do bika obsługa wyśmienita szczerze polecam

Napisano

Sklep pareset metrów ode mnie :D Sporo części już tam kupiłem. Na brak rabatów nie mogę narzekać bo zawsze zaoszczędzę parę złotych. Jedyne co mnie drażni w tym sklepie to nieaktualizowana strona w necie. Aby dowiedzieć się co i jak najlepiej zadzwonić bądź odwiedzić osobiście. Poza tym jak na razie najsympatyczniejsi sprzedawcy jakich znam :) nie mówiąc o mechanikach u których czasami lubie posiedzieć i pogadać :) Duży asortyment w samym sklepie i tak jak mówili poprzednicy możliwość szybkiego sprowadzenia części.

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...