ROWERKA Napisano 15 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 http://www.bezurazow.pl/index.php/site/bicycle Oto link ze stroną nie tylko dla rowerztystów. Zawiera on wiadomości, które pewno większość forumowiczów już posiada. Mam na mysli wskazówki i info jak przygotować się do treningów, jak powinna wyglądac rozgrzewka it. Dostałam to dziś na skrzynkę, ale warto tutaj zajrzeć . Taki moje zdanie, by chociaż przeczytać POzdrawiam początkujących Pozdrawiam z uszkodzonymi więzadłami stawu skokowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 21 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Niezbyt konkretne, sporo "oczywistych oczywistości", trochę wątpliwych stwierdzeń (np. ostatni posiłek obowiązkowo najpóźniej 3h przed treningiem, to trochę przegięcie), w sumie reklama, no ale moooże ktoś tam coś odkryje dla siebie Szybkiego powrotu do pełnej sprawności i na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROWERKA Napisano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 POzdrówko dziękujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.