Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Blur wychodzil sporo drozej to raz, dwa ze nie moglem przepuscic tej uzywanej ramy w nowym stanie. Czy dobrze zrobilem czy nie jeszcze sie okaze.

Wax to ma wech :) Byla to fota zaraz po zlozeniu-sporo czesci jeszcze z tego projektu. Teraz sa juz dwa hamulce ;) R1 sa juz zamowione.

Damper RS Monarch - fundusze :)

Napisano (edytowane)

Czy Pan od NRS'a z e-bikerzone.com ma się obawiać utraty 1 miejsca w kraju ?

Rozmawiałem z nim osobiście na maratonie we Wrocławiu, mówił, że NRS to tylko przejściowy projekt...na przyszły rok chce złożyć fulla najlżejszego z najlżejszych. Nic więcej nie wiem.

Edytowane przez Wax
Napisano

Niech sie obawia bo tak jest ciekawiej :) Na powaznie miejsce w tabeli to tylko mala czesc calej tej zabawy i skladania. Jego NRS owszem lekki jest/byl ale z V-kami, kaseta alu itp. Ja tu mowie o ~7.5 kg z RR, kaseta XTR'a/Dura Ace i na tarczach.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Napisano (edytowane)

Cudna maszyna :)

Jaką wagę końcową chcesz osiągnąć?

Nie masz już problemów z amorkiem DT? czy to nie Ty miałeś?

Edytowane przez KosteQ
Napisano

Tak jak wspominalem chcialbym zeby calosc wyszla ok. 7500g. Widelec DT ma swoje wady jak np. luzy. Ostatnio rowniez dostrzeglem pekniecie przy mocowaniu hamulca PM.

• 1 rok później...
Napisano

W kolkach przerzutki nigdy nie uzywalem lozysk ceramicznych czy podobnych. Gra nie warta swieczki. Karbonowe koleczka poddaly sie w zimie i w blocie zmieszanym z trawa. Obecnie mam kolka AFC <6g para i jestem zadowolony. Sa ciche, lekkie i bezproblemowe.

Pozdrawiam.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam.

Gdzie mogę kupić i ile kosztuję sztyca Lite Carbon, którą założyłeś do HT Leichtkraft? Pisaliście żeby kontaktować się z kimś z forum, ale on w ogóle nie używa konta ;/

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

Tak nieśmiało wtrącę, bo w takim razie projekt chyba powinien zostać przeniesiony do działu z nieistniejącymi już rowerami?

Trochę szkoda bo najlżejszy HT opublikowany tu na forum, zawsze podobał mi się ten rowerek, zawsze zazdrosnym okiem łypałem na jego wagę kiedy mój był w powijakach.

Edytowane przez Maniak
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...