krzysiekmz Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Blur wychodzil sporo drozej to raz, dwa ze nie moglem przepuscic tej uzywanej ramy w nowym stanie. Czy dobrze zrobilem czy nie jeszcze sie okaze. Wax to ma wech Byla to fota zaraz po zlozeniu-sporo czesci jeszcze z tego projektu. Teraz sa juz dwa hamulce R1 sa juz zamowione. Damper RS Monarch - fundusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Czy Pan od NRS'a z e-bikerzone.com ma się obawiać utraty 1 miejsca w kraju ? Rozmawiałem z nim osobiście na maratonie we Wrocławiu, mówił, że NRS to tylko przejściowy projekt...na przyszły rok chce złożyć fulla najlżejszego z najlżejszych. Nic więcej nie wiem. Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No to zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Niech sie obawia bo tak jest ciekawiej Na powaznie miejsce w tabeli to tylko mala czesc calej tej zabawy i skladania. Jego NRS owszem lekki jest/byl ale z V-kami, kaseta alu itp. Ja tu mowie o ~7.5 kg z RR, kaseta XTR'a/Dura Ace i na tarczach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 R1 dotarly i sa juz gruntownie przetestowane. Wiem na 100% ze zastapia FRM w nowym rowerku - to wreszcie hamuje jak nalezy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie trzeba bylo tak od razu zaufac 'kolegom' Jakie kolorki r1 i kiedy koncept objawi sie publicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 R1 czarny polysk czyli Superbatman polished hehe Rower wazy dzisiaj 7760g. Czekam na korby, mocowanie klamek R1, srubki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jakieś foto można prosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Na dzien dzisiejszy Uploaded with ImageShack.us Edytowane 10 Czerwca 2010 przez krzysiekmz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Piękna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Cudna maszyna Jaką wagę końcową chcesz osiągnąć? Nie masz już problemów z amorkiem DT? czy to nie Ty miałeś? Edytowane 10 Czerwca 2010 przez KosteQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Tak jak wspominalem chcialbym zeby calosc wyszla ok. 7500g. Widelec DT ma swoje wady jak np. luzy. Ostatnio rowniez dostrzeglem pekniecie przy mocowaniu hamulca PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuthorVision Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Testowałeś kółeczka do przerzutki ceramiczne? Chodzi mi o te co ważą parenaście gram. Bo sam się zastanawiam nad wymianą w moim Egoiscie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2011 W kolkach przerzutki nigdy nie uzywalem lozysk ceramicznych czy podobnych. Gra nie warta swieczki. Karbonowe koleczka poddaly sie w zimie i w blocie zmieszanym z trawa. Obecnie mam kolka AFC <6g para i jestem zadowolony. Sa ciche, lekkie i bezproblemowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lostek Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Gdzie mogę kupić i ile kosztuję sztyca Lite Carbon, którą założyłeś do HT Leichtkraft? Pisaliście żeby kontaktować się z kimś z forum, ale on w ogóle nie używa konta ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Spawdz prywatne wiadomosci Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Można prosić o jakieś aktualne fotki roweru ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Ciekawy projekt A jakieś aktualne zdjęcie ?? Edytowane 2 Maja 2012 przez ProCombat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwwy Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Siemanko, gratuluję rowerku oraz projektu waga powala na kolana, co masz jeszcze w zamiarze do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 roweru to juz chyba dawno nie ma, stal sie dawca przeszczepow dla fulla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 14 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Tak nieśmiało wtrącę, bo w takim razie projekt chyba powinien zostać przeniesiony do działu z nieistniejącymi już rowerami? Trochę szkoda bo najlżejszy HT opublikowany tu na forum, zawsze podobał mi się ten rowerek, zawsze zazdrosnym okiem łypałem na jego wagę kiedy mój był w powijakach. Edytowane 14 Maja 2012 przez Maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koser Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wyznaczyłeś chyba całkowicie nowe standardy wagowe, nie mówiąc już o estetycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi