Skocz do zawartości

[hamulce] V-brake do 30 zł za komplet na koło

sowix1

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki hamulce V-brake możecie mi polecić tak ok 30 zł za komplet na 1 koło. Wiem, że idealne to one nie będą ale nie mam kasy a potzrebuję mieć hamulce.

Zastanawiałem się nad Alivio bo komplet na 2 koła to ok 60 zł czyli tyle ile mam.

Zależy jakie Alivio. Bo sa w wymiennymi okładzinami i ze zwykłymi klockami. I cena za komplet wynosi ok. 45zl. Ale na Twoim miejscu dozbierałbym 10-20zł i kupił Avidy SD7 używane. Nawet za te 60zł możesz je mieć, wystarczy tylko poszukać.

ja bym bral jakiekolwiek tektro tanie za 40zl/2 kola

(u mnie deOne za 15zl/kolo)

bo nie widze sensu pakowania kasy w lepsze:)

potem sie przesiadziesz na wyzsza kalse jak uzbierasz kaske

a te sa w stanie spokojnie dzialac wtedy kiedy trzeba i tak jak trzeba:)

szczerze mam teraz tarczowke z tylu i jest super mocna, ale moje v-ki za 20zl nie byly wcale duzo gorsze;)

PoleK a ja nie widzę sensu tego co napisałeś. Po co ma teraz kupować i za jakiś czas znowu i stracić więcej pieniędzy? Lepiej dołożyć za pierwszym razem i kupić lepiej na dodatek wyjdzie taniej, niż to co Ty zaproponowałeś.

Heble alivio są cacy, bo są dobre w tej cenie ;)

Co do okładzin, ostatnio kupowałam i zwykłe klocki dobre można dostać za ok 15 zł, z wymiennymi okładzinami ponad 40 zł. a sama okładzina w cenie klocków tych bez wymiennej.

Jedyna wada, to od nowa regulacja klocków. Jedyna i ostatnia, a raz na rok/pół roku za 20-30 zł do przodu można się pomęczyć chwilkę (z tymi bez wymiennej okładziny) (;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...